METAL SLUG 3

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,115 TOPLAM İNDİRME

METAL SLUG 3 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur

METAL SLUG 3, bir dönemler atari salonlarının en gözde oyunları arasında olan klasik 2 boyutlu aksiyon oyununun bilgisayar versiyonu.

2000 yılında SNK tarafından Neo Geo arcade makineleri için yayınlanan METAL SLUG 3 bize heyecan dolu anlar yaşatmıştı. Oyuna başlarken kahramanımızı seçiyor, dünyayı kurtarmak için teröristler, askeri güçler, uzaylılar ve mumyalar gibi yaratıklarla savaşıyorduk. Oyundaki aksiyonun dozu bir hayl yüksekti, her an ekran bir mermi gölüne dönüşebiliyordu.

Ekranda yatay olarak ilerlediğimiz METAL SLUG 3'te büyük bölüm sonu canavarlarıyla da savaşabiliyoruz. Kahramanımız pompalı tüfek ve alev silahı gibi farklı silahları kullanabiliyor, deve, devekuşu, fil gibi ilginç araçlara binebiliyor. Esirleri kurtarmak ise bize belli avantajlar kazandırabiliyor.

METAL SLUG 3'ün CD Projekt'in oyun platformu GOG üzerinde satışa sunulan bu PC versiyonu Mission Mode ile oynayacağınız bölümü seçmenize de imkan vermekte. Ayrıca Online Mission modunda oyunu eşli olarak diğer oyuncularla birlikte internet üzerinden oynayabiliyorsunuz.

METAL SLUG 3 düşük sistem gereksinimlerine sahip olan bir oyun:

- 2.4 GHz Pentium 4 işlemci

- 1 GB RAM

- Intel HD Graphics ekran kartı

- DirectX 9.0c

- 500 MB boş depolama alanı

- Klavye, fare

Can Erdil Şentürk

METAL SLUG 3

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22,326 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

Metal Slug 3, popüler atari salonu oyununun mobil versiyonudur.

Metal Slug 3, Neo Geo tarafından üretilen sürümüyle atari salonlarının unutulmaz oyunları arasında yerini almış ve şimdi de Android cihazlarda için yeniden hazırlanmış ilerlemeli bir aksiyon oyunudur.

Klasik ilerlemeli sürümünün yanı sıra Android için hazırlanan bu sürümde görev moduna da yer veriliyor. Oyuncu ya da oyuncular, istedikleri bölümü istedikleri zorlukta oynayabilir ve oyunun tadını çıkarabiliyorlar. Bununla birlikte oyundaki karakterler de çok daha canlı ve başarılı bir şekilde yeniden modellenmiş. 

Kolay anlaşılabilir harita yapısı, oyuncuların kafalarının karışmasına engel olurken bir yandan da tam olarak nereye ulaşılacağı belirtiliyor. Bluetooth üzerinden arkadaşınızla oyunu çift kişi olarak oynayabiliyor ve bu sayede atari salonlarındaki o unutulmaz heyecanı yeniden yaşayabiliyorsunuz.

Ses ve ortam sahneleri açısından Metal Slug'a has heyecan mobil cihazlarda da yaşanabiliyor.

Onur Şendere

METAL SLUG 3

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
470 TOPLAM İNDİRME
86.5 MB DOSYA BOYUTU

METAL SLUG 3 klasik eğlenceyi iOS cihazlarımıza taşıyor

METAL SLUG 3 eğer 90'lı yıllarda çocukluğunuzu atari salonlarında geçirdiyseniz hatırlayacağınız eğlenceli bir atari oyunuydu.

Jetonlarımızı harcadığımız bu 2 boyutlu aksiyon oyunu dönemin en gözde oyunları arasındaydı. Yaklaşık 15 sene önce yayınlanan bu NEOGEO oyunu aradan geçen zamanın ardından mobil cihazlar için elden geçirilerek SNK tarafından yeniden yayınlandı ve artık oyunu iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'lerimizde oynayabiliyoruz.

METAL SLUG 3'ün iOS versiyonu atari salonlarında oynadığımız arcade versiyonuyla anı grafikleri ve sesleri içeriyor. Oyunda yenilenen tek şey dokunmatik sisteme uyarlanan kontrol yapısı. Bunun yanında oyunda oynamak istediğimiz bölümü seçmemizi sağlayan "MISSION MODE" oyuna eklenmiş.

METAL SLUG 3'de 4 farklı kahramanımızdan birini seçerek oyuna başlıyoruz ve çılgın düşmanlarımıza karşı dünyayı kurtarmaya çalışıyoruz. METAL SLUG serisinin 3. oyunda tanklar gibi savaş araçlarını kullanabildiğimiz gibi develer gibi eğlenceleri binekleri de kullanabilmekteyiz. Oyundaki temel amacımız bölümleri geçerek güçlü bölümsonu canavarlarıyla karşılaşmak ve onları yenmek. Bölümler sırasında ateş gücümüzü artıran birçok farklı bonusu toplayabileceğimiz gibi esirleri kurtararak bize yardımcı olmalarını sağlayabiliyoruz.

METAL SLUG 3 Bluetooth üzerinden eğlenceyi arkadaşlarımızla paylaşmamıza ve oyunu çoklu oyuncu modunda oynamamıza imkan tanıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • METAL SLUG 2

    METAL SLUG 2 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • METAL SLUG X

    METAL SLUG X klasik bir aksiyon oyunudur
  • METAL SLUG

    METAL SLUG bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur.
  • METAL GEAR SOLID: SNAKE EATER REMAKE

    Efsane geri dönüyor. Metal Gear Solid Snake Eater Remake indirin ve Metal Gear Solid serisinin benzersiz hikayesini deneyimleyin.
  • METAL GEAR SOLID: MASTER COLLECTION

    Metal Gear Solid Master Collection ile oyun dünyasının en iyi serilerinden biri olan Metal Gear efsanesini bilgisayarınızda yaşayın.
  • Metal Gear Rising: Revengeance

    Destansı bir aksiyon deneyimi sunan Metal Gear Rising: Revengeance deli gibi satmaya devam ediyor.
  • Metal Assault

    Metal Assault bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Metal War

    Metal War, yüksek tempolu ve çoklu oyuncu destekli bir aksiyon oyunudur.