METAL SLUG ATTACK

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
109 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

METAL SLUG ATTACK mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savunma - saldırı oyunudur

METAL SLUG ATTACK taktiksel bir oynanışı bol aksiyonla birleştirmeyi başarabilen bir mobil savaş oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan METAL SLUG ATTACK, geçtiğimiz dönemde yayınlanan METAL SLUG DEFENSE'in daha geliştirilmiş ve daha zengin bir içeriğe kavuşturulmuş versiyonu olarak düşünülebilir. METAL SLUG ATTACK'da bir yandan düşmanlarımızın askeri üslerine saldırarak ele geçirmeye, diğer yandan işgal edilen askeri üslerimizi geri almaya çalışıyoruz. Bu iş için de farklı METAL SLUG kahramanlarının yanısıra tank ve helikopter gibi savaş araçlarından oluşan ordumuzun gücünü kullanmaktayız.

METAL SLUG ATTACK oynanış olarak bir kendi topraklarınızı koruduğunuz bir kale savunma oyunu ile düşman topraklarına saldırdığınız strateji oyunlarının karşımı olarak tanımlanabilir. Oyun boyunca düşman güçleriyle çarpışırken hangi biriminizi ne zaman kullandığınız, birimlerinizin özel güçlerini nasıl kullandığınız savaştaki başarınızı belirliyor. Savaşlar esnasında düşman güçlerini yok ettikçe sahip olduğunuz birimleri geliştirebilmeniz ve güçlendirebilmeniz mümkün.

METAL SLUG ATTACK, klasik METAL SLUG oyunlarındaki retro grafik yapısını, ses efektlerini ve müzikleri koruyor.

Can Erdil Şentürk

METAL SLUG ATTACK

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
93 MB DOSYA BOYUTU

METAL SLUG ATTACK mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur

METAL SLUG ATTACK stratejik bir yapıyı retro tarza sahip aksiyon sahneleriyle birleştiren bir kale savunma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir savaş oyunu olan METAL SLUG ATTACK'da bir yandan kendi askeri üslerimizi düşman işgali altından kurtarmaya çalışıyoruz, diğer yandan da ddüşman üslerinini ele geçirmek için düşman güçleriyle çatışmaya giriyoruz. Oldukça taktiksel bir yapıya sahip olan bu savaşlarıda hangi birimleri nasıl kullandığımız savaşta başarılı olup olamayacağımızı belirliyor.

METAL SLUG ATTACK'da savaş esnasında sahip olduğumuz kahramanların ve savaş araçlarının yeteneklerini geliştirmemize imkan veriliyor. Ordumuzdaki birimlerin istatistiklerini geliştirerek düşman üzerinde üstünlük sağlayabilmemiz mümkün. METAL SLUG ATTACK oynanış olarak serinin bir önceki oyunu METAL SLUG DEFENSE'teki yapıyı kullanılken daha zengin bir içerikle mobil cihazlarımıza konuk oluyor.

Atari salonlarında oynadığımız klasik METAL SLUG oyunlarındaki grafik ve müzik yapısını kullanan METAL SLUG ATTACK uzun süren bir eğlence sunmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • METAL SLUG

    METAL SLUG mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz klasik bir atari oyunudur
  • METAL SLUG 2

    METAL SLUG 2 klasik atari oyununun mobil versiyonudur
  • Metal Slug 3

    Metal Slug 3, popüler atari salonu oyununun mobil versiyonudur.
  • METAL SLUG X

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Metal Slug : Commander

    Metal Slug : Commander, kart tabanlı askeri strateji - savaş oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor.
  • METAL SLUG DEFENSE

    METAL SLUG DEFENSE retro oyunlar ile yeni mobil oyunları birleştiren bir oyundur
  • Metal Slug Infinity

    Efsane atari oyunu mobilde!
  • Swamp Attack APK

    Swamp Attack APK, yaratıklara karşı evinizi savunduğunuz bir aksiyon-nişancı oyunudur.