Metal Squad

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
113 TOPLAM İNDİRME

Metal Squad, grafikleriyle nostalji yaşatan iki boyutlu ateş etme - aksiyon oyunu.

Metal Squad, görsel çizgileriyle eski atari oyunlarını anımsatan aksiyon dozu yüksek ateş etme oyunu. Sadece Android platformunda karşımıza çıkan yapımda tek kişilik ordu olan Rambo’nun yerine geçip önümüze çıkan düşmanları sorgusuz sualsiz öldürüyoruz.

Av tüfeği, ağır makineli tüfek, roketatar, el bombası kısacası tüm silahları kullanabildiğimiz yüksek tempolu bu oyunda kimi zaman tek başımıza kimi zaman da arkadaşımızla birlikte mücadele ediyoruz. Savaşın neden çıktığını, kimlere karşı savaştığımızı sorgulamadan üstlerimizin emirlerini uyguluyoruz.

Bölüm sonu sürprizlerinin de unutulmadığı oyunda farklı karakterlerle oynayabiliyoruz. 11’dan fazla bölüm boyunca 3 farklı yerde bulunuyoruz. Farklı mekanlar, farklı karakterler, farklı bölüm sonları oyunu sıkıcılıktan uzaklaştırıyor.

Oyunun kontrollerinden kısaca bahsetmem gerekirse; Karakterimizin kontrolünü sağlamak için soldaki analoğu aksiyona girmek için de (ateş etme, bomba, zıplama gibi) sağdaki butonları kullanıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Split Squad

    Split Squad, Android telefon ve tabletler üzerinde tercih edilebilecek aksiyon oyunlarından bir tanesidir.
  • Squad Alpha

    Squad Alpha, tepeden oynanış sunan aksiyon nişancı oyunu.
  • Squad Busters APK

    Brawl Stars, Clash Royale ve Hay Day gibi oyunlardaki karakterleri içerisinde barındıran Squad Busters APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Stick Squad: Sniper Battlegrounds

    Stick Squad: Sniper Battlegrounds, Android üzerinden oynayabileceğiniz bir sniper, aksiyon oyunudur.
  • Stick Squad

    Stick Squad, çöp adamlarla keskin nişancılık üzerine, rakiplerinden daha geniş bölüm çerçevesi ve hikaye anlatımıyla FPS deneyimini mobilde yaşamak isteyen oyuncular için tasarlanmış bir aksiyon oyunudur.
  • Suicide Squad: Special Ops

    Suicide Squad : Gerçek Kötüler, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tablet üzerinde çalışan ve DC evreninin kötülerini yönetebildiğimiz bir tür aksiyon oyunudur.
  • Squad Wars

    Squad Wars mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Combat Squad

    Combat Squad, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz hızlı ve tempolu bir FPS oyunudur.