Meteor 60 seconds!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
571 TOPLAM İNDİRME

İlginç sonla biten side-scrolling aksiyon oyunu

Meteor 60 seconds!, mobil platformda karşılaştığım en ilginç hikayeye sahip side-scrolling aksiyon oyunu.

Elle çizilmiş orijinal grafiklere sahip oyunda Dünyaya büyük bir göktaşı çarpması sonucunda her şeyin sona ereceğini öğrenerek paniğe tutuşan bir adamın yerine geçiyoruz. Göktaşının Dünyamıza çarpmasına 60 saniye gibi oldukça kısa bir süre var. Yani hayatımızın son 60 saniyesi… Kendimizi hemen sokağa atıyor ve çılgınlıklar yapmaya başlıyoruz. Yolda gıcık olduğumuz insanlarla kavgaya tutuşma, sevimli köpeği öpme, bir kızla duygusal anlar yaşama, sevgililere dil çıkarma, beyzbol sopasıyla girişme ve daha nice şey… Sokakta tamamen özgürüz. Peki, bu oyunu ilginç yapan şey ne? Tüm bu yaşadıklarımızın aslında gerçek olmadığı. Evet, 60 saniye sonunda uyanıyor ve aslında bilim adamlarının çalışmalarının bir parçası olduğumuzu anlıyoruz. Daha da kötüsü, tüm hareketlerimiz kayıt altına alınmış; sevgilimiz ve ailemiz insanlara nasıl davrandığımızı biliyor.

Erkan Calp

Meteor 60 seconds!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME
128.8 MB DOSYA BOYUTU

Hayatınızın son 60 saniyesini nasıl geçirirdiniz?

Meteor 60 seconds!, yan kamera açısından (side-scrolling) oynanış sunan mobil aksiyon oyunları arasında en ilginci. Dünyaya büyük bir göktaşının çarpacağını öğrenip hayatının son anlarını doluca yaşamak için kendini sokağa atan birinin yerine geçiyoruz. Yolda beğenmediğimiz insanlara yumruk ve beyzbol sopasıyla girişmekten kızlara öpücük göndermeye içimizden geleni düşünmeden yapıyoruz. Yalnız 60 saniye süremiz var!

Oyunu ilk açtığımızda direkt son dakika haberlerini dinlemeye başlıyoruz. NASA, Dünyaya büyük bir göktaşının çarpacağını açıkladı haberinin detaylarını aktaran haber spikeri birden kıyafetlerini çıkararak çılgına dönüyor. Haberleri izleyen biri de (yerine geçtiğimiz adam) etkilenerek kendini sokağa atıyor ve her türlü çılgınlığı yapmaya başlıyor. Bu esnada 60 saniye süre işliyor. Süre tamamlandığında söylendiği gibi büyük bir göktaşı Dünyaya çarpıyor ve her şey yok oluyor ancak tüm bunların gerçek olmadığı, bilim insanlarının bir araştırmasının parçası olduğu ortaya çıkıyor. Sonrasında sanal gerçeklik gözlüğüyle yaşatılan anların kayıt altına alınıp ailemiz ve sevgilimize de izletildiğini öğreniyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 60 Seconds APK

    60 Seconds APK Android oyununda nükleer atık sığınağında hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Space Pioneer

    Ödüllü uzay temalı aksiyon oyunu
  • Cartoon Network Party Dash

    Kötüler partiyi bastı! Hemen oradan kaçın.
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Burrito Bison APK

    Burrito Bison Launcha Libre APK, maskeli güreşçilerin yerine geçtiğiniz mobil aksiyon oyunu. Burrito Bison APK Android oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Zombie Blast Crew

    Zombie Blast Crew İndir (Android Oyunu): Şehri zombilerden temizleyin.