Metro Commander Pro

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
522 TOPLAM İNDİRME
11.3 MB DOSYA BOYUTU

Metro Commander Pro ile tablet ve bilgisayarınızdaki, çıkarılabilir disklerinizdeki ve bulut hesaplarınızdaki dosyaları görebilir ve düzenleyebilirsiniz.

Metro Commander Pro, Windows 8 tablet ve bilgisayarınızdaki dosya ve klasörlerin yanında OneDrive ve Dropbox hesaplarınızdaki dosya ve klasörleri organize etmek için kullanabileceğiniz bir dosya yöneticisi. Farklı tema seçenekleri, dahili medya oynatıcısı, iki bölmeli arayüzü gibi benzerlerinde olmayan özellikleri bir arada sunan uygulama, deneme sürümü olarak geliyor.

Windows 8 tabanlı bir bilgisayar veya tablet kullanıcısı olarak dosya ve klasörlerinizin dağınıklığından şikayetçi iseniz, hem uygun fiyatlı hem de kaliteli bir dosya yöneticisi olan Metro Commander Pro ile kesinlikle tanışmalısınız. Uygulama ile yapabilecekleriniz arasında;

  • Çift bölmeli arayüzü sayesinde dosya ve klasörleri kopyalamak, taşımak, adlandırmak, silmek için uğraş vermiyor, rahatlıkla yapabiliyorsunuz.
  • Arşivlediğiniz dosyaların açmadan görüntüleyebiliyor veya tamamen dışarı çıkartabiliyorsunuz.
  • Dahili görüntüleyici ve medya oynatıcısı sayesinde resim ve videolarınızı açmak için uygulamadan ayrılmanız gerekmiyor.
  • Küçük resimler sayesinde dosya ve klasörlerinizi açmadan içlerinde ne olduğunu görebiliyorsunuz.
  • OneDrive ve Dropbox hesabınıza giriş yaparak bulut hesabınıza attığınız dosya ve klasörleri düzenleyebiliyorsunuz.
  • Harici sabit sürücüdeki ve usb bellekteki dosyalarınıza bakabiliyorsunuz.
  • Dosya ve klasörleri başlangıç ekranınıza sabitliyorsunuz.
Erkan Calp

Metro Commander Pro

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Metro Commander Pro, Windows Phone 8.1 cihazlarla uyumlu kullanışlı bir dosya yöneticisidir.

Microsoft’un resmi dosya yöneticisi Files’a alternatif olarak kullanabileceğiniz Metro Commander Pro ile telefonun dahili hafızasındaki, hafıza kartınızdaki ve bulut depolama servislerindeki dosya ve klasörleri düzene zahmetsizce düzene sokabiliyorsunuz. Çift bölmeli arayüzü sayesinde dosya ve klasörleri kopyalamak, taşımak, yeniden adlandırmak, silmek her zamankinden basit.

Telefon ve SD karttaki dosya ve klasörlerinizin yanı sıra OneDrive ve Dropbox hesaplarınızdaki dosyaları da düzenlemenize yardımcı olan bu uygulamayı benzerlerinden farklı kılan en büyük özelliği kolay kullanılabilir yapıda tasarlanmış arayüzü. Ortadan ikiye bölünmüş ekranın yanı sıra gezinme düğmeleri sayesinde dosyalarınıza hızlıca göz atabiliyorsunuz. Ayrıca tüm dosyalarınız küçük resim halinde gösteriliyor. Tabii ki Windows Phone platformunun getirdiği bir özellik olan sabitleme özelliği bu uygulamada da mevcut.

Popüler sıkıştırılmış dosya formatlarını da tanıyan uygulamanın en büyük eksiği ise onlarca dil seçeneği bulunmasına rağmen Türkçe dili desteklememesi ve fiyatı. Bunların dışında bana göre hiçbir eksiği yok ve bir dosya yöneticisinde olması gereken tüm seçenekleri kullanımınıza sunuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Torrex Pro

    Torrex Pro uygulaması ile torrent dosyalarını ve magnet bağlantılarını hızlı bir şekilde indirebilirsiniz.
  • Files&Folders Pro

    Files&Folders Pro uygulaması ile yerel ve bulut hesabınızdaki dosya ve klasörleri yönetebilirsiniz.
  • Unreal Commander

    Unreal Commander dosyalarınızı yönetmek ve gerektiğinde onları kolayca bulmak için kullanabileceğiniz bir dosya yöneticisidir.
  • Multi Commander

    Multi Commander standart Windows Explorer'a alternatif olarak kullanabileceğiniz çok sekmeli dosya yöneticisidir.
  • Doszip Commander

    Doszip Commander programını kullanarak komut satırıyla sıkıştırılmış dosyaları açabilir ve sıkıştırabilirsiniz.
  • EF Commander Lite

    EF Commander Lite, Windows için hazırlanmış çift pencere destekli gelişmiş bir dosya yöneticisidir.
  • Double Commander

    Windows Gezgini'nin yeterli olmadığını düşünen bilgisayar kullanıcıları için iyi bir alternatif olan Double Commander, güçlü bir dosya yöneticisidir. Programın sahip olduğu çift ekran özelliği sayesinde bütün işlemlerinizi tek bir p
  • Link Commander v.4.1

    İnternet ortamındaki favori sitelerinizi belirleyin ve bu sitelere kolayca erişin ve kendi internet ağınızı oluşturun.