Micro Machines

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

Micro Machines mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Micro Machines ilk olarka 902lı yıllarda bilgisayarlarımızda oynadığımız aynı adlı klask yarış oyununun geliştirilmiş ve günümüz teknolojisiyle uyumlu hale getirilmiş mobil versiyonu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Micro Machines'te oyuncak arabaların yarışları konu alınıyor. Bu minyatür boyuttaki yarışlarda hem yarış hem de savaş iç içe. Yani oyunda bir yandan bitiş çizgisinden ilk geçen yarışçı olmaya çalışırken bir yandan da rakiplerimizle çarpışıyoruz.

Micro Machines'te oyuncak arabaları kullandığımız için yarış pistlerimiz de evin içindeki alışageldiğimiz mekanlar oluyor. Mutfak masası, lavabo, bilardo masası, yatak odaları ve koridorlar gibi mekanlarda son sürat yarışabilmekteyiz. Bu yarışlarda karşımıza çeşitli engeller de çıkabiliyor.

Micro Machines'de aralarında tankları, itfaiye araçları, spor arabalar ve polis arabaları gibi araçların da bulunduğu 77 farklı aracı kullanabiliyor, bu araçları baltalar, patlayıcılar, alev silahları gbi silahlarla donatabiliyoruz.

Micro Machines'in grafikleri de oldukça güzel. Oyun eğlenceli bir oynanışı ve yüksek kaliteli grafikleri bir araya getirmekte.

Can Erdil Şentürk

Micro Machines

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
150 TOPLAM İNDİRME

Micro Machines mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Micro Machines bir dönemlerin efsane yarış oyunları arasında yer alan klasik oyunun günümüz mobil cihazları için elden geçirilmiş versiyonu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Micro Machines ilk olarak 90'lı yılların başında bilgisayarlar için çıkış yapmıştı. Oyuncak arabaları yarıştırdığınız bu oyun içerdiği aksiyon ile dikkat çekiyordu. Oyunda sadece arabalarımızla son hızda yarışmıyorduk; bunun yanı sıra araçlarımıza silahlar ekleyerek yarışlar esnasında rakiplerimizi yok etmeye çalışıyorduk. Aradan geçen 20 senenin ardından orijinal oyunun geliştiricisi Codemasters, Chillingo ile el ele vererek Micro Machines'i daha da geliştirerek beğenimize sundu.

Micro Machines'in yeni mobil versiyonu geliştirilmiş grafikler ve iyileştirilmiş oyun dinamiklerine yer veriyor. Oyunda kahvaltı masası, bilardo masası, lavabolar gibi evin içerisinde sıkça gördüğümüz yerlerde yarışmaktayız. Oyunda 63 farklı araç seçeneğine sahibiz. Bu araçları da değişik silahlarla kuşatabiliyoruz.

Farklı oyun modlarına yer verem Micro Machines'in en güzel özelliği ise online oyun modu. Bu modda diğer oyuncularla yarışabiliyor ve savaşabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Twisted Machines

    Twisted Machines klasik tarzda bir araba yarışı oyunudur
  • Mean Machines Xtreme

    Mean Machines Xtreme ile mobil platformda alışılmışın dışında yarışlara katılabilirsiniz.
  • Drift Machines

    Drift Machine: Şahin, Android için geliştirilen oldukça sürükleyici bir drift oyunudur.
  • Heavy Machines & Construction APK

    Heavy Machines & Construction APK iş makinalarıyla keyifli anların yaşandığı bir simülasyon oyunudur.
  • War Machines Tank Shooter Game

    War Machines Tank Shooter Game mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tank oyunudur
  • Mighty Machines

    Tempolu bir rol dünyasına giriş yapacağız.
  • Extreme Transport Construction Machines

    Ağır iş makinaları taşıyacağız.
  • The Machines

    Artırılmış gerçeklik destekli multiplayer robot savaşları oyunu