Microsoft Mahjong

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5,556 TOPLAM İNDİRME
280 MB DOSYA BOYUTU

Microsoft Mahjong, geliştirilmiş grafik ve rahatlatıcı sesler ile süslenmiş bir mahjong oyunudur.

Microsoft Mahjong, Çin kökenli bir masa oyunu mahjong oyunun yeni nesil sürümüdür. Güzel görüntülerle güncellenmiş, kolay kontrolleri ve mahjong severlerin alıştığı tüm özellikleri içeren klasik eşleştirme oyununu Windows 8 tabanlı tablet ve masaüstü bilgisayarınızda ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Microsoft Store üzerinde lansmana çıkan ve oynaması ücretsiz olarak yayınlanan Microsoft Mahjong, günümüzde yüzbinlerce oyuncu tarafından oynanmaya devam ediliyor. İlk kez 2012 yılında Windows platformuna çıkış yapan oyun yıllarca çeşitli güncellemeler ile içeriğini zenginleştirdi. Günümüzde güncelleme almayan oyun hala geniş bir kitle tarafından ilgiyle oynanmaya devam ediliyor.

Microsoft Mahjong Özellikleri

  • Farklı manzara ve taşlar içeren üç eşsiz tema
  • Üç farklı zorluk seçeneği
  • Dinamik geri alma sistemi
  • Geliştirilmiş grafik ve güzel sesler
  • Xbox entegrasyonu
  • Dokunmatik ekran veya klavye/fare kontrolleri
  • Oynaması ücretsiz

Üç farklı tema seçeneği ve rahatlatıcı ses efektleri ile eşsiz bir mahjong deneyimi yaşatan Microsoft Mahjong oyununda yeni başlayan mahjong oyuncuları ve mahjong ustaları için hazırlanmış çok sayıda bulmaca bulunuyor.

Üç farklı zorluk seviyesine yer verilen oyun Xbox hesabınızla entegre şekilde çalışıyor. Başarılar kazanmak, arkadaşlarınızla rekabet etmek, puanlarınızı kaydetmek, oyun istatistiklerinizi takip etmek için Xbox hesabınızla oturum açmanız yeterli. Ayrıca size verilen gündelik görevleri tamamlayarak rozetler kazanabiliyorsunuz.

Microsoft Mahjong İndir

Microsoft Store üzerinde yayınlanan Microsoft Mahjong bünyesinde farklı dil desteklerine de ev sahipliği yapıyor. Türkçe dil desteğinin olmadığı oyunda, oyuncular birbirinden farklı bulmacaları çözerek oyun içerisinde ilerlemeye çalışacaklar. İyi oyunlar dileriz.

Erkan Calp

Microsoft Mahjong

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
255 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Microsoft Mahjong, Çin dominosu olarak ta bilinen masa oyunu mahjong'u Windows Phone platformuna taşıyor.

Microsoft Mahjong, Windows Phone telefonunuzda satın alım yapmadan oynayabileceğiniz en iyi mahjong oyunlarından biri diyebilirim. Mahjong severler için özel hazırlanmış bulmacaları dinlendirici müzik eşliğinde sunan oyunda üç farklı zorlu düzeyi bulunmakta.

Çin dominosu olarak ta bilinen taşlık setlerle oynanan masa oyunu Mahjong’u mobil platforma taşıyan Microsoft’un bu konuda oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim. İster mahjong oynamaya yeni başlamış biri olun, isterseniz de mahjong kitabını yazacak biri olun… Bu oyun tam size göre.

Animasyonlarla desteklenmiş renkli görsellerle zenginleştirilmiş mahjong oyununda günlük olarak sunulan çeşitli rozetler kazandıran bulmacalar da yer alıyor. Bunlara katılmak için Xbox hesabınızla giriş yapmanız kafi.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Microsoft Jigsaw

    Microsoft Jigsaw, hem yeni hem de usta yapboz oyuncularına yönelik hazırlanmış bir yapboz oyunudur.
  • Microsoft Minesweeper

    Microsoft Minesweeper, geleneksel mayın tarlası oyunununa bambaşka bir boyut kazandırıyor.
  • Microsoft Sudoku

    Microsoft Sudoku, klavye, fare, dokunmatik ve dijital kalemle oynanabilen ücretsiz bir sudoku oyunudur.
  • Microsoft Office 2019

    Microsoft Office 2019 Türkçe indirip kullanabileceğiniz en iyi ofis programı
  • Microsoft Teams

    Ücretsiz olarak kullanılan Microsoft Teams uygulaması ile saatlerce görüntülü sohbetler edebileceksiniz.
  • Microsoft Project

    Microsoft Project 2016, Microsoft Project Standard ve Microsoft Project Professional olmak üzere iki sürümü bulunan proje yönetimi yazılımı.
  • Microsoft Word

    Microsoft Word: En çok kullanılan office programlarından Microsoft Word'ün Windows 10 telefonlar ve tabletler için olan sürümü
  • Microsoft Flight Simulator X

    Microsoft Flight Simulator X, bilgisayarda oynayabileceğiniz en gerçekçi uçuş simülatörü, simülasyon oyunu.