Microsoft News

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
91 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Microsoft Haberler uygulaması güvenilir kaynaklardan son dakika haberlerini sunuyor.

Microsoft News, Türkiye ve Dünya gündemini takip etmek için en iyi haber uygulamalarından biri. Editörler tarafından düzenlenen en güvenilir, önemli, ilgi çekici ve popüler haberler ve son dakika haberlerinin yanı sıra ilgi alanınıza giren konuları takip edebileceğiniz ücretsiz haber uygulaması, 20’den fazla ülkeden 3000’in üzerinde popüler markanın içeriğini sunuyor.

Microsoft Haberler uygulaması, Dünya genelinde en çok takip edilen popüler haber sağlayıcıların içeriklerini tek bir yerden takip etme kolaylığı tanıyor. Spor, magazin, eğlence, bilim ve teknoloji, moda, yaşam, finans hemen her konuda en güncel haberleri bulabileceğiniz, son dakika haberlerinin de 7/24 anlık bildirimlerle ulaştırıldığı harika bir Türkçe haber uygulaması.

Açık ve koyu tema seçenekleriyle gelen Microsoft Haber uygulaması, oldukça sade bir tasarıma sahip. Ana sayfada farklı kaynaklardan gelen haberleri kategori bazında görüyorsunuz. Yıldız sekmesinden sıklıkla takip ettiğiniz haber kaynaklarına tek dokunuşla ulaşıyorsunuz.

Erkan Calp

Microsoft News

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
83.7 MB DOSYA BOYUTU

Microsoft Haber uygulaması en güvenilir kaynakları tek bir yerde topluyor.

Microsoft News, 20’den fazla ülkeden 3000’in üzerinde popüler yayımcının içeriğini sunan ücretsiz haber uygulaması. En güvenilir kaynaklardan haberleri tek bir yerde okuyabileceğiniz, son dakika haberlerini anlık bildirimlerle alabileceğiniz, haber kaynaklarını dilediğinizce düzenleyebileceğiniz harika bir haber uygulaması. Üstelik Türkçe dil desteğiyle geliyor.

Microsoft Haber uygulaması, iPhone/iPad cihazınızdan Türkiye ve Dünya gündemini takip etmek için faydalanabileceğiniz en iyi kaynaklardan biri. Dünyanın en iyi gazetecilerinden gelen son dakika haberler, kategorize edilmiş olarak karşınıza çıkıyor. Gündem, spor, magazin, eğlence, yaşam stili, politika, teknoloji hemen her konudan önemli, ilginç, popüler haberler editörler tarafından derleniyor. Son dakika haberleri de 7 gün 24 saat bildirimlerle ulaştırılıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google News

    Yapay zeka destekli haber uygulaması: Google News
  • Vodafone Ready News

    Ready News, hem kurumsal hem de bireysel haberlere erişebileceğiniz bir Android haber uygulaması.
  • Opera News: En Son TR Manşeti

    Opera News: En Son TR Manşeti, Türkiye'den ve dünya gündeminden çeşitli kaynaklarla birlikte bilgi almanızı sağlıyor.
  • Microsoft Haber

    Son dakika gelişmelerini Microsoft Haber uygulamasından öğrenebilirsiniz.
  • Circa News

    Bulunduğunuz her yerden Dünya gündemine ait gelişmeleri takip edebileceğiniz başarılı bir haber uygulaması.
  • Pulse News

    Pulse News, başarılı arayüzü ve işlevselliği ile diğer RSS okuyuculardan bir adım öne çıkan başarlı bir haber derleyicisi.
  • BBC News

    BBC News, dünyanın en popüler haber kanallarından bir tanesi olan BBC'nin resmi Android uygulamasıdır.
  • FeedR News Reader

    Android için geliştirilmiş, mobil cihazınızın üzerinde çalışabilen, arama, önizleme, çevrımdışı okuma,filtreleme ve aboneliklerinizi kategorize edebilmenizi sağlayan özellikleri içinde barındıran gelişmiş bir rss okuyucu uygulaması