Microsoft Remote Desktop Preview

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
561 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Microsoft Remote Desktop ile uzaktaki Windows tabanlı bilgisayarlarınıza hızlı ve güvenli bir şekilde erişebilir ve yönetebilirsiniz.

Microsoft Remote Desktop (Preview), uzaktaki Windows tabanlı bilgisayarınıza Windows Phone’lu akıllı telefon ve tabletinizden erişmenize ve yönetmenize imkan tanıyan ücretsiz bir uzak masaüstü uygulamasıdır. Nerede olursanız olan bilgisayarınızdaki dosyalara uzaktan rahatlıkla erişebilirsiniz.

Ağ Düzeyinde Kimlik Doğrulama (NLA) teknolojisi sayesinde veri ve uygulamalarınıza güvenli bir şekilde bağlanmanıza izin veren Microsoft Remote Desktop ile Windows 8.1, Windows 8, Windows 8 ve Windows Server yüklü bir bilgisayarı uzaktan mobil cihazınızla yönetebilirsiniz. Windows Phone’un en yeni sürümü Windows Phone 8.1 ile uyumlu olan uygulama tüm uzak bağlantılarınızı basitçe yönetmenizi sağlayan bağlantı merkezi ile gelmektedir. Bağlandığınız bilgisayarın tüm bilgilerini kaydederek her defasında pc ismi, kullanıcı adı ve şifre girme zorunluluğunu ortadan kaldıran uygulama kontrol modunu uzaktaki bilgisayara göre otomatik olarak ayarlıyor. Örneğin Windows 8 veya Windows 8.1’li bir bilgisayara bağlandığınızda varsayılan olarak dokunmatik mod, Windows 7’li bir PC’ye bağlandığınızda ise fare simgesi çıkıyor.

Gelişmiş sıkıştırma ve bant genişliği ile yüksek kalitede video ve ses akışı sağlayan Remote Desktop, önizleme sürümünde yayınlandığı için bazı eksilikler içerse de, şu haliyle bile işinizi rahatlıkla görecektir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Office Remote

    Office Remote ile Microsoft Office dosyalarınızı telefonunuzdan yönetebilirsiniz.
  • Microsoft Build

    Microsoft Build, Build 2016 Geliştirici Konferansı katılımcıları için hazırlanan resmi Windows Phone uygulaması.
  • Contafe

    Contafe ile Microsoft hesabı kullanmadan telefon rehberinizi yedekleyebilirsiniz.
  • Preview for Developers

    Preview for Developers uygulaması ile Windows Phone işletim sistemine yönelik yazılım güncellemelerini herkesten önce alabilirsiniz.
  • Gmail

    Gmail, Windows Phone için en iyi Gmail uygulamasıdır.
  • BitTorrent Remote

    BitTorrent Remote ile bilgisayarınızdaki torrentlere mobil cihazınızdan erişebilirsiniz.
  • uTorrent Remote

    uTorrent Remote ile bilgisayarınızdaki uTorrent programını telefonunuzdan yönetebilirsiniz.
  • Webcam Remote

    Webcam Remote ile web kameranızdaki görüntüyü mobil cihazınızdan izleyebilirsiniz.