Midnight Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Midnight Hunter, gece yarısı avına çıktığınız aksiyon - macera oyunu.

Midnight Hunter, kötü güçlerin açığa çıktığı zifiri karanlıkta ava çıktığımız Android macera oyunu. Yarasalar, cadılar ve daha nice sürprizle karşılaştığımız oyunda ava gidip avlanmamak için etrafımızı sürekli kollamamız gerekiyor. Kutsanmış bir avcı olsak da işimiz oldukça zor.

İki boyutlu, yan kamera açısından oynama sunan aksiyon – macera oyununda tabanca, alev makinesi, yaylı tüfek, av tüfeği gibi etkili birçok silahı ustalıkla kullanabiliyoruz. Gece yarısı etrafımızı saran, daha da kötüsü eş zamanlı olarak saldıran onlarca kötü güçle mücadele ediyoruz. Hem tepemizden hem de yüz yüze geldiğimiz sayıları hızla artan farklı türle düşman karşılıyor bizi gecenin karanlığında.

Savaş esnasında topladığımız altınlarla silahlarımızı yenileyebiliyor, gümüş mermi alabiliyoruz. Silah değişimini de gök yüzünden düşen silaha doğru yönelerek yapıyoruz. Tüm düşmanları temizlemeyi başarırsak boss’larla karşı karşıya geliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dino Escape - Jurassic Hunter

    Dino Escape - Jurassic Hunter dinazorları avladığınız bir aksiyon oyunudur
  • Mobfish Hunter

    Mobfish Hunter, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz aksiyon türünde bir oyundur.
  • Undead Hunter

    Undead Hunter, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Dungeon Hunter 6 APK

    Dungeon Hunter serisinin devam oyunu olarak karşımıza çıkan Dungeon Hunter 6 APK, oyunculara görsel şölen eşliğinde ARPG deneyimi yaşatıyor.
  • Pixelmon Hunter

    Pixelmon Hunter, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir aksiyon macera oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Zombie Hunter APK

    Zombie Hunter APK, FPS türünde bir zombi oyunu. Sniper silahıyla zombileri avlarken hayatta kalanları kurtarmaya çalışıyorsunuz.
  • Shoot Hunter-Killer 3D

    Shoot Hunter-Killer 3D, size verilen özel görevleri yerine getirirken düşmanlarını ile çatışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunu.
  • Demon Hunter

    Demon Hunter eğlenceli bir Android oyunudur