Milkmaid of the Milky Way

x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Milkmaid of the Milky Way retro tarzda grafiklere sahip olan bir macera oyunudur

Milkmaid of the Milky Way sıradışı hikayesiyle beğeninizi kazanabilecek ve size güzel bir oyun deneyimi yaşatabilecek point & click türünde bir macera oyunu.

Bağımsız bir yapım olan Milkmaid of the Milky Way'de Ruth adlı kahramanımızın hikayesine tanık oluyoruz. Norveç'in batı kıyısında bir dağın eteğine kurulu çiftliğinde yaşayan Ruth, geçimini ineklerinden elde ettiği süt ile kazanıyor. Ruth, her gün ineklerini sağarak sütünü topluyor, arkadaşları ise bu sütü yakındaki şehire götürerek satıyor. Yalnız başına yaşayan Ruth, sütçülük işinin iyi gitmemesi ve her işle tek başına uğraşıyor olması nedeniyle bir hayli zor bir hayat geçiriyor. Geceleri ise Ruth'a ve ineklerine gizemli şeyler oluyor, bu nedenle Ruth bu hayatın istediği hayat olup olmadığını sorgulamaya başlıyor.

Bir gece dev, altın renkli bir gemi gökyüzünden inerek Ruth'u alıyor ve onu hayatını değiştirecek bir yolculuğa çıkarıyor. Bundan sonrasını ise oyunu oynayarak öğreniyoruz.

Milkmaid of the Milky Way, 90'lı yıllarda DOS platformunda oynadığımız klasik 2 boyutlu macera oyunlarına benzeyecek şekilde gelliştirilmiş bir oyun. Oyunda bulmacaları çözmek için etrafı keşfediyor, işimize yarayacak eşyaları topluyor ve ipuçları buluyoruz.

Milkmaid of the Milky Way film tadında hikayesiyle boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmenize yarımcı oluyor. Oyunun sistem gereksinimlei de oldukça düşük:

- Windows 7 işletim sistemi

- Çift çekirdekli Intel işlemci

- 2 GB RAM

- Intel HD 4000 ekran kartı

- DirectX 9.0c

- 1 GB boş depolama alanı

- Ses kartı

Can Erdil Şentürk

Milkmaid of the Milky Way

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
215 MB DOSYA BOYUTU

Milkmaid of the Milky Way point & click türünde bir macera oyunudur

Milkmaid of the Milky Way eğer eskiden oynadığınız klasik macera oyunlarını özlüyorsanız size aradığınız eğlenceyi sunabilecek point & click türünde bir macera oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınız ve iPad tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz bu oyunda 1920 yılında Norveç'te geçen bir hikaye konu alınıyor. Oyunumuzun ana kahramanı olan Ruth, bir dağ kenarında ve şehirden uzakta yer alan çiftlikte tek başına yaşıyor. Ruth, ineklerini besliyor ve günlük olarak süt ürünleri elde ediyor. Arkadaşı aracılığıyla bu ürünleri şehirde satan Ruth zor bir hayat geçiriyor; çünkü çiftlikteki bütün işleri tek başına yapıyor. Ruth bu nedenle hayatını sorgulamaya başlıyor ve bu yaşam tarzının kendi istediği hayat olup olmadığına karar vermeye çalışıyor.

Ruth zor hayatının yanısıra sıradışı olaylara da tanık oluyor. Hatta bir gün gökyüzünden gizemli bir gemi iniş yapıyor ve Ruth'un hayatı bu olayla birlikte tamamen değişiyor. Biz de bu olaydan sonra Ruth'a yardımcı olarak kendi yolunu çizmesini saplıyoruz.

Milkmaid of the Milky Way, 90'lı yıllarda oynadığımız klasik macera oyunları temel alınarak tasarlanmış bir oyun. Oyunda hikaye boyunca ilerleyebilmek için bulmacaları etrafı keşfetmemiz, ipuçlarını ve işimize yarayacak eşyaları toplamamız ve bulmacaları çözmemiz gerekiyor.

Retro tarzda rekli grafiklere sahip olan Milkmaid of the Milky Way 2 ile 4 saat arasında bir uzunluğa sahip bir oyun süresi sunuyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Way of Life

    The Way of Life ilginç bir hikayeye sahip olan bir macera oyunudur
  • Way of the Hunter

    Way of the Hunter ile birbirinden farklı hayvanları avlamaya hazır olun.
  • A Way To Be Dead

    Türk yapımı korku oyunlarından A Way To Be Dead Steam'de! Beğenilen korku oyunu Roots of Insanity'nin geliştiricilerinden.
  • King of Thieves

    King of Thieves, Cut the Rope serileriyle ünlü ZeptoLab'in ücretsiz çok oyunculu platform - bulmaca oyunu.
  • The Swords of Ditto

    The Swords of Ditto, kendine has bir macera oyunudur.
  • Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

    Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series bir macera oyunudur
  • The Awesome Adventures of Captain Spirit

    The Awesome Adventures of Captain Spirit, ücretsiz olarak yayınlanan macera oyunu olarak oyuncuların karşısına çıkmaktadır.
  • Adventure Time: Pirates of the Enchiridion

    Adventure Time: Pirates of the Enchiridion, ünlü çizgi filmin hikayesinden hareketle hazırlanan macera oyunudur.