Milli Takım Marşları

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,618 TOPLAM İNDİRME

Milli Takım Marşları, Android cihazlarınız üzerinde Türkiye Milli Takım için hazırlanmış marşları dinleyebileceğiniz yada zil sesi yapabileceğiniz güzel ve ücretsiz bir uygulamadır.

Milli Takım Marşları, Türkiye A Milli Futol Takımımız için yaızlmış 9 farklı marş ve şarkıyı içinde bulunduran yararlı bir Android uygulamasıdır. Uygulama oldukça sade ve basittir. Uygulama içerisinde yer alan marşları dilediğiniz zaman dinleyebilirsiniz.

Uygulamada bulunan marş ve şarkıları dinlemek dışında Android cihazınızın zil sesi olarak belirleyebilirsiniz. Favoti Türkiye marşınızı seçerek Android cihazlarınızı kişiselleştirebilir ve her telefonunuz çaldığında tüyleriniz diken diken olabilir.

Uygulama üzerinde seçtiğiniz marşı zil sesi olarak belirleyemiyorsanız, telefonunuzun ayarlar menüsünden ses bölümüne girerek seçebilirsiniz.

Türk Milli takım marşlarını dinlemek hoşunuza gidiyorsa, istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde dinleyebilmenizi sağlayacak olan bu uygulamayı ücretsiz olarak Android cihazlarınıza mutlaka indirmelisiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trabzonspor Marşları

    Trabzonspor Marşları Android uygulaması ile cihazınızda her zaman takımınızın resmi marşlarına ulaşabilirsiniz.
  • Fenerbahçe Marşları

    Fenerbahçe Marşları uygulamasında Fenerbahçe için yazılmış marşlar yer alıyor ve bunların her biri zil sesi olarak atanabiliyor.
  • Galatasaray Marşları

    Galatasaray Marşları, Galatasaray taraftarları için özel olarak hazırlanmış ve içerisinde Galatasaray takımının en güzel marşlarını barındıran bir Android uygulamasıdır.
  • Beşiktaş Marşları

    Beşiktaş için hazırlanmış 5 tane marş ve şarkının yer aldığı bu uygulama Beşiktaş tutkunlarının en sevdiği müzikleri bir araya toplamış.
  • True Football National Manager

    Milli takım teknik direktörlüğü yapabileceğiniz eşsiz bir menajerlik oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Bursaspor Marşları

    Bursaspor Marşlarının bulunduğu bir Android uygulamasıdır.
  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.