Millionaire POP

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

Millionaire POP, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir puzzle oyunudur.

Millionaire POP, yediden yetmişe her yaştan insanın keyifli vakit geçirebildiği tarzda bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletleriniz üzerinden oynayabileceğiniz Millionaire POP, bu sefer şeker gibi unsurlarla değilde para birimleri üzerine yapılmış olmasıyla dikkat çekiyor. Yani bir başka deyişle, Candy Crush benzeri bir yapımın para cinsleri üzerine kurgulanmış hali diyebiliriz. 

Aynı oyun türünün farklı varyasyonlarını denemekten hoşlanıyorsanız Millionaire POP'un tam size göre olduğunu söylemeliyim. Oyunu indirip Facebook aracılığı ile bağlandıktan sonra Play butonuna tıklıyorsunuz ve başlangıçta tutorial kısmı size oyunda ne yapmanız gerektiğini gösteriyor. Birkaç uygulamanın ardından ise birbirinden keyifli bölümlerde elinizden geldiğince çok para kazanarak ilerliyorsunuz. Platformun bir arı peteğine benzediğini söylemek mümkün. Grafikler ve arayüzünde göze hoş geldiğini düşünüyorum. 

Millionaire POP'un şuanda tek sıkıntısı Türkçe dil seçeneğinin olmaması. Bunların dışında tamamen ücretsiz olarak indirip keyifli vakit geçirebilirsiniz. Denemenizi muıtlaka öneririm.

Gökhan Abay

Millionaire POP

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Millionaire POP, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir puzzle oyunudur.

Millionaire POP, ardı arkası kesilmeyen Candy Crush benzeri yapımlar arasında yer alıyor ve bulmaca oyunu kategorisinde kendisine yer buluyor. iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz oyunda, ilk seviyeden itibaren bizden istenen para miktarlarına ulaşarak bonuslarla gelirimizi ikiye katlamaya çalışacağız. Her yaştan insanın keyifle oynayabileceği bu oyuna biraz daha yakından bakalım. 

Millionaire POP oyununa ilk girdiğinizde Facebook hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor ama misafir olarakta oyuna dahil olabiliyorsunuz. Başlangıçta birkaç bölüm tutorial yani size oyunu tanıtıcı bilgilerle devam ediyor ve alışmanız gerekiyor. Daha sonra en az hamleyle en çok parayı toplamaya çalışmalısınız. Öncelikle şunu belirtmeliyim, Millionaire POP muadili oyunlarıyla aşırı benzerlik gösteriyor fakat bu alanda oldukça popüler. Yani hiç yabancılık çekmiyorsunuz. 5 canınız var ve her bölümde size atfedilen görevlere ulaşmanız gerekiyor. Grafik ve oynanış açısından da oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim. 

Benzer türde farklı deneyim yaşamak isteyenler Millionaire POP'u ücretsiz olarak indirebilirler. Nasıl bir büyüsü var bu tip bulmaca oyunlarının bilmiyorum ama başına oturduğunuzda gerçekten bağımlısı oluyorsunuz. Bu bağlamda denemenizi mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Millionaire Billionaire Tycoon

    Milyoner olmaya çalışacağız.
  • Gummy Pop

    Gummy Pop, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Pop Rocket Rescue

    Pop Rocket Rescue, Android cihazlar üzerinde oynanabilecek bir bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Push & Pop

    Push & Pop, küpleri ittirerek puan toplamaya çalıştığınız arcade bulmaca oyunu.
  • Critter Pop!

    Critter Pop!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Jelly Pop 2

    Jelly Pop 2, Candy Crush şeker patlatma oyununa benzer yapıda Android bulmaca oyunu.
  • LINE POP

    LINE POP, dünyaca popüler ücretsiz mesajlaşma uygulamalarındna biri olan LINE'ın geliştirileri tarafından hazırlanan farklı bir iOS bulmaca oyunudur.
  • Skeleton City: Pop War

    Skeleton City: Pop War, Android cihazlar için üretilmiş bir savaş temalı bulmaca oyunu.