Min - Icon Pack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir ikon pakedi uygulamasıdır.

Min, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir ikon pakedi uygulamasıdır. Minimalist bir dizayna sahip pek çok farklı ikonun bulunduğu uygulamada 500'den fazla seçenek içinden kendinize en uygununu bulabilirsiniz.

Android cihazları kişiselleştirmek için kullanılabilecek yöntemlerden biri de ikonlarınızı değiştirmektir. Bunun için de kullanabileceğiniz pek çok farklı uygulama mevcut. Min de bunlardan birisi.

Adından da anlaşılacağı üzere minimalist ve küçük tasarımlara sahip ikonların bulunduğu uygulama sadeliği, basitliği ve anlaşılırlığı tercih edenlerin beğeneceği tarzda diyebilirim. Modern bir duvar kağıdı ile cihazınıza çok değişik bir hava katabilirsiniz.

Uygulama pek çok popüler launcher ile birlikte çalışıyor. Eğer siz de cihazınızı kişiselleştirmek istiyorsanız, Min uygulaması ile değişik ikonlar kullanarak bunu hem güzel hem de kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stealth - Icon Pack

    Stealth - Icon Pack, Android cihazlar için özel olarak tasarlanan ücretli bir Android ikon paketi uygulaması.
  • FLUI Free Icon Pack

    FLUI Free Icon Pack, birbirinden güzel ve özenle hazırlanmış uygulama ikonlarını ücretsiz olarak kullanma imkanı sunan bir Android ikon uygulaması.
  • Upbeat Monsters Icon Pack

    Upbeat Monsters Icon Pack, Android cihazlarınız üzerinde sevimli canavar ikonları kullanmak isteyen kullanıcıların satın alabileceği bir ikon uygulaması.
  • Urmun - Icon Pack

    Urmun - Icon Pack, adından da anlayacağınız üzere Android mobil cihazlarınız üzerinde farklı ve şık ikonlar kullanmanızı sağlayan yararlı bir ikon paketi uygulaması.
  • Vintage - Icon Pack

    Vintage - Icon Pack, klasik ve eski görünümü seven Android kullanıcılarına özel tasarlanan ikonlardan oluşan ücretli bir Andorid ikon paketi uygulaması.
  • Moonshine - Icon Pack

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz ikon paketi uygulamasıdır.
  • Belle Icon Pack

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir ikon pakedi uygulamasıdır.
  • Icon Changer

    Cihazınızdaki uygulamaların ve kısayolların ikonlarını kendi zevkinize göre düzenleyebilirsiniz.