Mindustry

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Kare bloklardan kendi bölgenizi kurarak rakiplerinize karşı mücadele edeceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarına sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan Mindustry, minik kare bloklar aracılığı ile aklınıza gelebilecek her türlü binayı ve aracı inşa edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, onlarca farklı malzeme ve kare bloklar kullanarak çeşitli binalar inşa etmek ve kendi bölgenizi kurmaktır. Düşman dalgalarına karşı kendinizi korumak için savunma duvarları örebilir ve farklı silah mekanizmaları geliştirebilirsiniz. Düşmanların nereden saldırdığını ve dalgaların hangi bölgeden geldiğini haritadan görebilir ve önlemlerinizi önceden alabilirsiniz. Kare bloklardan yararlanarak aklınıza gelen her türlü bina ve aracı inşa edebilirsiniz. 12 farklı haritadan istediğinizi seçerek kendi alanınızı kurabilirsiniz. Sürükleyici bölümleri ve hızlı düşünme yeteneğini geliştiren özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Mobil platformda aksiyon oyunları kategorisinde yer alan ve 500 binden fazla oyuncunun vazgeçilmezi olan Mindustry, hiçbir ücret ödemeden cihazınıza kurabileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Mindustry

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
86.4 MB DOSYA BOYUTU

Kare bloklardan kendi bölgenizi kurarak rakiplerinize karşı mücadele edeceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Kare bloklardan ve onlarca farklı malzemeden faydalanarak aklınıza gelebilecek çeşitli bina ve araçlar inşa edebileceğiniz ve savaş haritası üzerinde ilerleyerek düşmanlarınıza karşı aksiyon dolu bir mücadelenin içine girebileceğiniz Mindustry, 500 binden fazla oyun sever tarafından keyifle oynanan sıra dışı bir oyundur.

Kaliteli grafikler ve efektlerle donatılmış oyunda yapmanız gereken, 12 farklı haritadan dilediğinizi seçerek kendi bölgenizi oluşturmak ve düşmanlarınızla savaşarak ganimet toplamaktır. Onlarca farklı malzeme ve blok aracılığı ile çeşitli bina ve fabrikalar inşa edebilirsiniz. Ayrıca harita üzerinden size saldıracak olan rakiplerinizi görebilir ve savunma duvarları kurarak saldırılara karşı bölgenizi koruyabilirsiniz. Kare blokları kullanarak dilediğiniz her türlü aracı ve binayı oluşturabilirsiniz. Ayrıca yeni silah mekanizmaları geliştirebilir ve rakiplerinize karşı daha güçlü olabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde ulaşabileceğiniz ve hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğiniz Mindustry, mobil platformda aksiyon oyunları arasında yer alan ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken oldukça popüler bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Metal Heroes

    İlerlemeye dayalı bir aksiyon oyunu oynayacağız.
  • Rocket Royale

    Renkli bir aksiyon dünyasına dalacağız.
  • Ninja Dash Run

    Ninja Dash Run ile Android akıllı telefon ve tabletinizde aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • The Glorious Resolve Journey To Peace

    The Glorious Resolve Journey To Peace, Android üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Chasecraft

    Parkurlarda koşarak çeşitli malzemeler toplayabileceğiniz ve kendi köyünüzü kurabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.
  • Cube Survival Story

    Aksiyon dolu anlara dahil olacağız.
  • Dadish

    Farklı zorluk seviyelerine sahip olan bir aksiyon oyunu oynayacağız.
  • Dawn Break II

    Gerçek zamanlı aksiyon oyunu oynayacağız.