Mini Dash

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
572 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Mini Dash, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir ilerleme oyunudur.

Mini Dash, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde oynayabilecekleri hızlı, eğlenceli ve çılgın bir platform oyunudur.

Engeller ve tuzaklarla dolu bir dünyada kahramanınızın kontrolünü elinize alarak karşınıza çıkan tüm engelleri ve tuzakları atlatmaya çalışacağınız oyun oldukça hızlı ve eğlenceli bir oynanışa sahiptir.

Farklı zorluk seviyelerinin yer aldığı oyunda sizleri bekleyen 100'lerce bölüm yer almaktadır ve her bölüm bir öncekine göre çok daha zorlu bir oynanışa sahiptir.

Retro tarzıyla ve etkileyici grafikleriyle de dikkat çeken Mini Dash; sağ, sol ve zıplama tuşlarından oluşan basit kontrolleriyle, her seviyeden mobil kullanıcı tarafından rahatlıkla oynanabilir.

Oyun haritası üzerinde yer alan mantarları toplayarak, oyunda yer alan diğer 4 oynanabilir karakterin kilidini de açtırabileceğiniz oyun, gerçekten çok eğlencelidir.

Platform oyunlarına özlem duyuyorsanız ve sizleri zorlayacak bir platform oyunu arıyorsanız Mini Dash'i deneyebilirsiniz.

Can Çevrim

Mini Dash

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
332 TOPLAM İNDİRME

Mini Dash, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli bir ilerleme ve platform oyunudur.

Mini Dash, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde oynayabilecekleri son sürat bir platform oyunudur.

Farklı dünyalar üzerinde 100'lerce zorlu görevin sizleri beklediği oyunda kahramanınızın kontrolünü elinize alarak, bölümleri en hızlı şekilde tamamlamaya çalışacaksınız.

Sizleri bekleyen birçok engelin ve tuzağın yer aldığı oyun haritası üzerinde tüm engeleri ve tuzakları atlatarak sona ulaşmak sürekli olarak çok daha zor bir hal alacak.

 

Oyun içerisinde yer alan ana karakteriniz dışında kilidini açtırarak kontrolünü elinize alabileceğiniz 4 farklı karakter daha yer almaktadır. Bu karakterlerin kilidini açtırabilmek için oyun haritası üzerinde yer alan mantarları toplayarak biriktirmeniz gerekmektedir.

Retro tarzıyla sizlere eski zamanlardaki platform oyunlarının havasını sunan Mini Dash'in kontrolleri de oldukça basittir ve her seviyeden mobil oyuncu tarafından rahatlıkla oynanabilir.

Sürekli olarak hareket halinde olmanız gereken oyunda, son sürat bir macera sizleri bekliyor. Mini Dash ile koşmaya, zıplamaya, engelleri ve tuzakları atlatmaya hazır mısınız?

Can Çevrim

Mini Dash

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
593 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Mini Dash, BlackBerry işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bağımlılık yapan bir platform oyunudur.

Mini Dash, BlackBerry kullanıcılarının BlackBerry Z10, BlackBerry Z3, BlackBerry Z30, PlayBook ve Porsche Design P9982 cihazları üzerinde oynayabilecekleri son sürat bir platform oyunudur.

Tamamlamanız gereken 150'nin üzerinde zorlu bölümün yer aldığı oyunda başarılı olmak istiyorsanız çelik gibi sinirlere ve kedi gibi reflekslere sahip olmanız gerekiyor.

Oyun haritası üzerinde yer alan tüm engelleri ve tuzakları atlatarak bölümleri en kısa sürede tamamlamaya çalışacağınız bu yüksek tempolu oyunda hemen yerinizi alarak kendinizi deneyebilirsiniz.

Oynayabileceğiniz ana karakterin dışında yer alan 4 farklı karakterin kilidini de açtırarak oynama şansı bulabileceğiniz oyunda, diğer karakterlerin kilidini açabilmeniz için oyun haritası içerisinde yer alan mantarlardan yeterli miktarda toplamanız gerekiyor.

Kolay kontrolleri, hızlı ve bağımlılık yapan oynanışı, retro tarzı etkileyici grafikleri ve çok daha fazlasıyla BlackBerry cihazlarınız üzerinde sizleri bekliyor.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Save Dash

    Save Dash, Android telefonda oynanabilen uzay temalı platform oyunu.
  • Super Bit Dash

    Super Bit Dash retro tarzda bir ilerlemeli oyundur
  • Diner Dash

    Diner Dash, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz başarılı bir restoran işletme oyunu.
  • Kiwi Dash

    Kiwi Dash oldukça eğlenceli bir platform oyunudur
  • Unicorn Dash

    Unicorn Dash, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar üzerinden oynayabileceğiniz ücretsiz ve bağımlılık yaratan bir oyundur.
  • Dash Quest Heroes

    Zorlu parkurların üstesinden gelmeniz gereken bir macera oyunu
  • Looney Toons Dash

    Sevilen Looney Tunes karakterleri bu oyunda buluşuyor.
  • Mini Fantasy

    Mini Fantasy, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz gerçek zamanlı strateji - rpg oyunu.