Mini Dungeons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
108 TOPLAM İNDİRME

Mini Dungeons ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon-rol yapma oyunudur

Mini Dungeons eğer b türünde mobil oyunları seviyorsanız tavsiye edebileceğimiz bir yapımdır.

Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Mini Dungeons'da kadim ejderha avcılarının hikayesi konu alınıyor. Ejderha avcılarının yaşadığı topraklarda ejderhalar binlerce yıl önce ortadan kaybolmuştur. Ejderha avcıları ise dağılmıştır ve insanlar uzun bir süre güven içerisinde yaşamışlardır. Fakat bu durum bir gece ansızın değişmiştir. Gökyüzünden ateş yağmaya başlamış, yanan kayalar evleri ve tarlaları yok etmiştir. Yeraltı dünyasına açılan büyülü kapılar birer birer yeryüzünde belirirken yeni bir ejderha nesli ve hizmetkarları bu geçitlerden dünyaya ayak basmıştır. Biz oyunda kadim ejderha avcılarının son üyesini kontrol ederek krallıkları ve masum insanları tehdit eden bu yeni ejderha nesli ve hizmetkarlarıyla savaşıyoruz.

Hack and slash mekaniklerini kullanan Mini Dungeons'da aksiyon gerçek zamanlı olarak işliyor. Oyunda detaylı RPG elementleri düşmanlarımızı yok ettikçe kahramanımızı geliştirmemize, yeni yetenekler öğrenmemize, yeni eşyalar ve silahlar kullanabilmemize imkan veriyor. Tatmin edici bir görsel kalite sunan Mini Dungeons hızlı ve akıcı bir oynanışa sahip.

Mini Dungeons eğer aksiyon RPG oyunlarını seviyorsanız deneyebileceğiniz güzel bir seçenek.

Can Erdil Şentürk

Mini Dungeons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Mini Dungeons beğenebileceğiniz bir aksiyon-rol yapma oyunudur

Mini Dungeons aksiyon ve RPG elementlerini başarılı bir şekilde birleştiren eğlenceli bir mobil rol yapma oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunu olan Mini Dungeons'ta kötü kalpli ejderhaların dünyayı istila etme çabası konu alınıyor. Bundan binlerce yıl önce ejderha avcıları adlı bir grup ejderhaları yeryüzünden uzaklaştırmış ve masum insanlar ile krallıkları güvence altına almıştırç Fakat bir gece aniden gökten ateş yağmaya başlamış, yere düşen yanan kayalar gizemli delikler açmışlardır. Bu delikler yeraltı dünyasına açılan birer geçite dönüşerek yeni bir ejderha neslinin ve şeytani hizmetkarlarının dünyaya adım atmasına neden olmuştur. Bizim oyundaki görevimiz ise ejderha avcılarının hayatta kalan son üyesi olarak ejderhaları durdurmak ve dünyayı kaosa sürüklenmekten kurtarmaktır.

Mini Dungeons oynanış olarak gerçek zamanlı aksiyon sunan hack and slash dinamiklerine sahip. Oyunda düşmanlarınızı öldürdükçe tecrübe puanı kazanıyorsunuz ve altın topluyorsunuz. Oyunun RPG altyapısı sayesinde kazandığınız tecrübe puanlarıyla seviye atlayarak yeteneklerinizi geliştirebiliyor ve yeni yetenekler öğrenebiliyorsunuz. Farklı zırh ve silah seçenkleri de oyun içerisinde yer almakta.

İyi bir şekilde optimize edilmiş grafiklere sahip olan Mini Dungeons denenmeyi hakeden bir oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Minecraft Dungeons Mobile APK

    Minecraft herkesin sevdiği bir oyundur. Oyunun birçok modu ve birçok türü de bulunmaktadır. Bu oyunlar arasında Minecraft Dungeons da bulunmakta. 
  • Dungeons & Aliens

    Dungeons & Aliens, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Super Dangerous Dungeons

    Super Dangerous Dungeons keyifli bir mobil platform oyundur
  • Bloody Dungeons

    Bloody Dungeons güzel grafikleri ile öne çıkan hack and slash tarzında bir oyundur
  • Gloomy Dungeons 2: Blood Honor

    Eski moda 3D FPS oyunu tarzında hazırlanan Gloomy Dungeons 2: Blood Honor ile aksiyona doyacaksınız.
  • Management: Lord of Dungeons

    Şehrinizi yöneterek zorlu görevler üstleneceğiniz ve aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Demons & Dungeons

    Demons & Dungeons başarılı bir RPG oyunudur
  • Gumballs & Dungeons

    Gumballs & Dungeons, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.