Mini Metro

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
169 TOPLAM İNDİRME

Mini Metro mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

Mini Metro, basit bir mantığa sahip olan; fakat bir o kadar da eğlenceli olmayı başarabilen, vakit öldürmek için ideal bir mobil bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Mini Metro'da büyüyen şehirlerin ortak problemi olan ulaşım derdi konu alınıyor. Biz oyunda bir şehir planlamacısının yerine geçiyoruz ve metro hatları oluşturarak şehrin ulaşım ihtiyacını problem oluşturmayacak şekilde gidermeye çalışıyoruz.

Mini Metro'da işler başta bir hayli kolay olmakta. Fakat oyunda ilerledikçe çözmemiz gereken bulmacalar zorlaşıyor. İlk olarak basit metro hatları oluşturuyoruz. Raylar döşeyerek yeni hatlar belirlemek kısa bir süreliğine iş görüyor. Fakat yolcu sayısı arttıkça ve vagonlar doldukça ek hatlar açmamız, ek vagonlar satın almamız gerekiyor. Bütün bu iş sınırlı kaynağa sahip olduğumuz için karmaşık hale geliyor. Çoğu zaman yeni raylar döşemek ve yeni vagonlar satın almak arasında kritik kararlar almamız gerekli.

Mini Metro'da metro hattı oluşturduğumuz şehirler rastgele büyüme şekline sahipler. Bu da oyunu her oynayışımızda karşımıza farklı bir senaryo çıkmasını sağlıyor.

Can Erdil Şentürk

Mini Metro

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
114 MB DOSYA BOYUTU

Mini Metro mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

Mini Metro eğer boş zamanlarınızı değerlendirmek için keyifli bir bulmaca oyunu oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Mini Metro'da büyük şehirlerin ulaşım problemlerini gidermek üzere kolları sıvıyırozu. Bir şehir planlamacısı olarak görevimiz sürekli büyüyen şehirde ihtiyaç duyulan güzergahlara metro hatları döşeyerek ulaşımı işler hale getirmek. Bu iş oyunun başlarında bir hayli kolay. Birkaç ray döşeyip birkaç vagonla problemi çözebiliyorsunuz. Fakat şehir büyüdükçe insanlar metroya yığılıyor ve yeni hatlar açıp yeni vagonlar almanız gerekiyor.

Mini Metro'da sınırlı kaynağa sahibiz. Bu da oyun boyunca kritik kararlar almamız anlamına geliyor. Bazen ek vagonlarla günü kurtarabiliyor, bazen de yeni raylar döşeyerek ihtiyacı giderebiliyoruz. Mini Metro'yu her oynayışımızda karşımıza farklı bir senaryo çıkmakta, yani oyunda ezberden strateji kullanmak bir işe yaramıyor, oyunun gidişatına göre strateji belirlememiz gerekmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mini Scientist

    Mini Scientist, bir bilim insanını kontrol ettiğiniz bulmacalı Android oyunu.
  • Mini Monster Mania

    Mini Monster Mania'da taşları eşleştirip düşmanlarımıza saldırılar düzenliyor ve onları alt etmeye çalışıyoruz.
  • DOOORS ZERO

    DOOORS ZERO, 58works'ün zorlayıcı mini bulmacalar içeren odadan kaçış oyunu.
  • Game For Two

    Game For Two her yaştan oyunsevere hitap eden yapısıyla öne çıkan bir mini oyunlar paketi.
  • Metro 2033: Wars

    Metro 2033: Wars uzun süren bir macera sunan bir mobil strateji oyudur
  • Metro Notifications

    Metro Notifications, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda kullanabileceğiniz bir kişiselleştirme uygulamasıdır.
  • Metro Turizm

    Metro Turizm, şirketin kendi resmi online bilet alma uygulamasıdır.
  • Metro Türkiye

    Metro Türkiye uygulamasında güncel kataloglara ve kampanyalara ulaşabilirsiniz.