Mini Truck

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Mini Truck, 8 bit görselleriyle eski günlere götüren eğlence dozu yüksek bir kamyonet yarışı oyunu.

Mini Truck, 8 bit görselleriyle bizleri eskiden oynadığımız DOS oyunlarına götüren kamyonet yarışı oyunu. Android telefon ve tabletlerle uyumlu olan mini kamyon yarışı oyununda kendimizi durmak bilmeyen bir trafiğin içerisine atıyoruz.

Oyun oynamaya Windows’dan önce başlayan kullanıcı iseniz nostalji yapabileceğiniz harika bir oyun olduğunu düşündüğüm Mini Truck’da adından da tahmin edeceğiniz üzere kamyonet sürüyoruz. Kamyonetimizi sürerken yol boyunca karşımıza birçok engel çıkıyor. Trafik ışık lambaları, levhalar, kuşlar, arabalar gibi yolumuza olur olmadık zamanda çıkan çok sayıda engeli aşmak için ekrana dokunup kamyonetimizin lastiklerinin gövdeden ayrılmasını sağlıyoruz. Ekrana tek dokunuş hareketiyle bunu yapabiliyor olsak ta trafiğin yoğunluğu işimizi epey zorlaştırıyor.

Oyunda üç zorluk seviyesi mevcut. Basitin çok basit, zorun da gerçekten zorlayan bir oynanış sunduğunu belirtmem gerek. Zorluk düzeyini değiştirdiğimizde trafiğin yoğunluğu değişiyor. Zorda engeller daha sık karşımıza çıkmaya başlıyor. Doğal olarak engelleri atlatmak için olması gerekeden çok daha fazla ekrana dokunmamız gerekiyor.

Mini Truck, refleks geliştirmek için oynanabilecek ideal oyunlar arasında. Hızlı fark edip hızlı hareket etmeye dayanan zaman geçirmelik için harika bir 8 bit oyun olmuş. Eskiden disketle oynadığınız DOS oyunlarını özlüyorsanız bu oyunla o günlere bir anlığına da olsa gidebilirsiniz.

Erkan Calp

Mini Truck

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Mini Truck, 8 bit grafikleriyle nostalji yaşatan eğlenceli bir kamyonet yarışı oyunu.

Mini Truck, yüksek kalitede görseller sunan oyunlardan ziyade eğlence dozunun artırıldığı oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız hoşunuza gidecek nostalji havası estiren bir yapım. iPhone ve iPad’lerde de ücretsiz oynanabilir olan oyunda mini kamyonumuzla trafiğin yoğun bir şehirde olabildiğince yol almaya çalışıyoruz.

8 bit görsellere sahip oyunlar her zaman daha çekici olur. Çünkü hem tüm cihazlarda oynanabilir, hem hiçbir ücret ödemeden bitirme yoluna kadar gitme şansı sunar, hem de son derece basit oynanış sunmasına rağmen bağımlılık yapacak kadar eğlenceli oynanış sunar. Mini Truck ta bu türde bir iOS oyunu. Ufak boyutlu olduğundan hızlı bir şekilde indirip oynamaya başlayabildiğimiz oyunda mini kamyonun direksiyonu başına geçiyoruz.

Oyunda amacımız trafiğe takılmadan olabildiğince fazla yol alabilmek. Trafik oldukça yoğun olduğundan ve de durma lüksümüz olmadığından bunu başarabilmek son derece zor. Yol boyunca karşımıza arabalardan levhalara, trafik ışık lambalarından hayvanlara farklı engeller çıkıyor. Bu engelleri aşmak için ekrana dokunmamız yeterli oluyor. Ancak trafik hiç durmadığından bunu zamanında ve düşünmeden yapmamız gerekiyor. Kararsız kalmayı affetmeyen bir oyun diyebilirim.

Sadece tek başımıza oynayabildiğimiz oyunda üç zorluk seçeneğimiz var. Zorluk düzeyini ne kadar artırırsak trafiğin yoğunluğu da o kadar artıyor. Reflekslerinizi geliştirmek istiyorsanız kesinlikle zorda oynamalısınız.

Erkan Calp

Mini Truck

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Mini Truck, DOS'ta oyun oynadığınız zamanlara gideceğiniz basit ve eğlenceli oynanış sunan bir kamyon yarışı oyunu.

Mini Truck, eski DOS oyunlarına özlem duyanlar için özel hazırlanmış mobil oyunlar arasında. Mini kamyonun direksiyonunun başına geçtiğimiz oyunda trafiğin en yoğun olduğu şehirlerde stresli bir yolculuğa çıkıyoruz. En kötüsüde trafik çilemiz hiç bitmiyor.

Sonsuz oynanış sunan yarış oyunlarından biri olan Mini Truck, kaliteli görseller sunmuyor ancak kısa sürede kendisine bağımlı hale getiriyor. Oyunda kullanabildiğimiz tek araç oyunun adından da tahmin edeceğiniz üzere mini kamyon. Mini kamyonumuzla trafiğe adeta kafa tutuyoruz. Yolumuza arabalar, trafik levhaları, trafik ışık lambaları, hayvanlar, fıskiyeler gibi çok sayıda engel çıkıyor. Bu engellerin sıklığı hangi zorluk düzeyinde oynadığımıza göre değişiklik gösteriyor. Çok basitte iken mini kamyonumuz olabildiğince yavaş ilerliyor ve böylelikle engelleri rahatlıkla geride bırakabiliyoruz. Zorda çok hızlı yol alıyor, engelleri aşmak için çok önceden engeli fark etmemiz ve tereddüt etmeden ekrana dokunmamız gerekiyor.

8 bit görselleriyle bilgisayarda oyun oynamaya DOS işletim sisteminde başlayan biri olarak beni benden alan oyunun kontrol mekanizması basit olsa da ilerlemek odaklanma ve refleks gerektiriyor. Oyunda durma lüksünün olmaması ise güzel düşünülmüş. Sürekli yol alan kamyonetle trafikte ilerlemek basitte bile çocuk oyuncağı değil.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Truck Driver 2

    Truck Driver 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir yarış oyunudur.
  • Stunt Truck Racing

    Stunt Truck Racing, fizik tabanlı yarış oyunları arasında yer alıyor ve oldukça kaliteli.
  • Toy Truck Rally 3D

    Toy Truck Rally 3D, eğlenceli oyun deneyimi sunan, ücretsiz bir yarış oyunu.
  • Hill Climb Truck Racing : 2

    Hill Climb Truck Racing: 2 aksiyon dozu yüksek eğlenceli bir yarış oyunudur.
  • Truck Trials Driving Challenge

    Truck Trials Driving Challenge, kendinize özel sürüş tarzınız ile birlikte zorlu parkurları geçmenizi amaçlayan bir yarış oyunudur.
  • USA Truck Racing Simulator

    USA Truck Racing Simulator oyununda gerçekçi tasarımlara sahip kamyonlarla birlikte çekişmeli yarışlar yapın!
  • Truck Racer

    Truck Racer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kamyon yarışı oyunudur
  • Jet Truck Racing

    Jet Truck Racing, Android üzerinden oynayabileceğiniz bir tır yarışı oyunudur.