Minibüs Drift ve Modifiye 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
446 TOPLAM İNDİRME

Minibüs Drift ve Modifiye 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Minibüs Drift ve Modifiye 3D oyunculara bir minibüs şöförü olma ve minibüsleriyle çılgın hareketler gerçekleştirme imkanı veren bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Minibüs Drift ve Modifiye 3D'de kendi minibüsümüzle asfaltta yanlama ve çılgıncasına lastik yakma keyfini yaşıyoruz. Ülkemizin en yaygın olarak kullanılan toplu taşıma araçlarından olan minibüslerin uçuk akrobatik hareketlerine şahit olduğumuz oyunda drift yeteneklerimizi konuştururken minibüsümüzü kendi tercihlerimize göre modifiye edebiliyoruz ve özel bir hale getirebiliyoruz.

Minibüs Drift ve Modifiye 3D'de aracınızın dış boyasını çeşitli şekillerde yapılandırabiliyorsunuz. Bunun yanında far rengini, jant rengini ve cam kaplamalarını değiştirebilmeniz de mümkün. Oyunda aracınızı ekrandaki dokunmatik kontrolleri kullanarak yönetiyorsunuz. Ekranın sağındaki gaz ve fren pedallarıyla aracınızı hızlandırığ yavaşlatabilir, ekranın solundaki yön tuşlarıyla aracınızı yönlendirebilirsiniz.

Minibüs Drift ve Modifiye 3D çok yüksek kaliteli grafiklere sahip değil.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • E30 Modifiye ve Drift 3D

    E30 Modifiye ve Drift 3D'de BMW aracımızı modifiye edip drift yapabiliyoruz.
  • Şahin Modifiye ve Drift 3D

    Şahin Modifiye ve Drift 3D'de Şahin marka otomobilimizi modifiye edip drift yapabiliyoruz.
  • Kango Doblo Modifiye Drift 3D

    Araba modifiyesine ve drift oyunlarına ticari araç fikrini karan ilginç bir oyun arıyorsanız cevabımız Kango Doblo Modifiye Drift 3D!
  • Şahin Modifiye Drift

    Şahin Modifiye Drift bir Şahin'i kullanarak drift yapmanıza imkan veriyor
  • E30 Drift ve Modifiye Simulator APK

    E30 Drift ve Modifiye Simulator APK, araba modifiye etme ve oyun modlarıyla dikkat çeken araba simülatörü, araba sürme simülasyonu oyunu.
  • Lada Drift Racing

    Lada model aracınızı modifiye ederek drift yeteneklerinizi geliştirebilir, sıralama yarışlarını en önde tamamlayabilirsiniz.
  • Drift Simulator 3D 2015

    Drift Simulator 3D 2015 ücretsiz bir mobil yarış oyunudur
  • Anadol - Toros Drift 3D

    Anadol - Toros Drift 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur