MiniMo Town

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

MiniMo Town, çocukları için eğitici bir uygulama arayan ebeveynlerin göz atması gereken bir seçenek.

MiniMo Town, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir eğitim uygulaması olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama özellikle gelişme çağındaki çocukların hoşuna gidecek ve gelişimlerini olumlu yönde etkileyecek birçok öğeye sahip.

MiniMo Town'dan her ne kadar bir uygulamaymış gibi bahsetsek de sahip olduğu tüm içeriği adeta bir oyun havasında sunuyor. Bu da çocukların uzun bir süre boyunca MiniMo Town'la ilgilenseler daha sıkılmamalarını sağlıyor.

5 yaş üzeri çocuklara hitap edecek şekilde tasarlanmış olan MiniMo Town'da kendi kasabamızı inşa etme şansına sahip oluyoruz. Araya serpiştirilen İngilizce öğeler, çocukların yabancı dil bilgisini pekiştirmek ve onlara yepyeni kelimeler öğretmek amacı taşıyor. Bu uygulama sayesinde çocuğunuz tüm İngiliz alfabesini öğrenecek. Alfabeye ek olarak uygulamada 150 farklı İngilizce kelime yer alıyor.

Her biri 4 farklı dünyaya serpiştirilmiş olan bölümlerdeki zorluk seviyesi tamamen çocuğunuzun seviyesine göre ayarlanıyor. Yani çozuğunuz hiçbir zaman zorlanmıyor ve dolayısıyla sıkılmıyor.

Uygulama içi satın alma sunmaması MinoMo Town'ın hoşumuza giden yönleri arasında. Yanlışlıkla satın alma yapma riskini sıfıra indiriyor. Genel olarak başarılı bir karaktere sahip olan MiniMo Town, çocuk sahibi ailelerin göz atması gereken bir seçenek.

Emircan Erdoğan

MiniMo Town

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
158 MB DOSYA BOYUTU

Minimo Town, çocukların İngilizce öğrenmelerini kolaylaştıran, keyifli bir oyun.

MiniMo Town, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde kullanılmak üzere geliştirilmiş bir eğitim uygulaması.

Çocukların İngilizce gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla tasarlanan MiniMo Town'da özellikle çocukların ilgisini çekecek türden görsellere ve karakterlere yer verilmiş. Bu sayede çocuklar bir eğitim uygulamasından ziyade adeta bir oyun oynuyormuş izlenimine kapılıyorlar ve MiniMo Town ile daha fazla vakit geçiriyorlar.

Uygulamadaki temel amacımız kendi köyümüzü kurmak. Bu esnada birbirinden ilginç ve sevimli karakterler ile haşır neşir oluyoruz. Köyümüzü kurma aşamasında ise birçok görevi yapmak durumundayız. Tüm bu işlemleri yaparken oyun çocuklara İngiliz alfabesini ve İngilizce kelimeler öğretiyor. Oyunda tam tamına 150 farklı İngilizce kelime bulunuyor.

MiniMo Town'daki zorluk seviyesi çocukların gelişimine göre yapılandırılıyor. Bu sayede çocuklar hiçbir zaman yapabileceklerinden daha zor bir şeyle karşı karşıya kalmıyorlar.

En dikkat çeken nokta ise Minimo Town'ın uygulama içi satın almalar barındırmaması. Hatalı satın almalar yapma riski bu sayede sıfıra indirilmiş. Eğer çocuklarınızın yabancı dil gelişimini destekleyecek bir uygulama arayışındaysanız MiniMo Town'ı denemenizi tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adventure Town

    Adventure Town, strateji ve macera öğelerini harmanlayan bir şehir kurma oyunudur.
  • Deep Town

    Deep Town, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Farm Town

    Farm Town'da kendi çiftliğimizi yönetip geliştirmeye çalışıyoruz.
  • Fishing Town

    Fishing Town mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir balık tutma oyunudur
  • Chibi Town

    Chibi Town, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir şehir kurma ve yönetme oyunu.
  • ZOMBIE TOWN AHHH

    ZOMBIE TOWN AHHH ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil rol yapma oyunudur
  • Action Puzzle Town

    Action Puzzle Town, Akoo ve arkadaşlarına yaşam alanı hazırlamaya çalıştığımız bir arcade oyunu.
  • Fantasy Town

    Android Fantasy Town oyununda sevimli hayvanlarla kendinize ait bir şehir kurup yöneterek hayallerinizin sınırlarını zorlayın.