MiniTool Power Data Recovery Free Edition

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.4/5 ZİYARETÇİ
22,355 TOPLAM İNDİRME
2.2 MB DOSYA BOYUTU

Windows kullanıcıları için en iyi ücretsiz veri kurtarma programı

MiniTool Power Data Recovery Free Edition, Windows kullanıcıları için ücretsiz veri kurtarma programı. HDD, SSD, USB flaş sürücü, hafıza kartı kısacası cihaz fark etmeksizin silinen verileri kurtarma yeteneğine sahip harika bir yazılım. Yanlışlıkla geri dönüşüm kutusundan sildiğiniz, format sonrası silinen veya virüsten dolayı silinmiş kurtarılması güç verilere sadece 3 adımda ulaşmanızı sağlıyor.

Windows PC kullanıcılarına yönelik hazırlanan ücretsiz en iyi veri kurtarma programlarından MiniTool Power Data Recovery Free, tüm veri kaybı durumları için 4 kurtarma modülü sunuyor. Hasar görmüş, formatlanmış sabit sürücüdeki verileri kurtarmaktan geri dönüşüm kutusuna gönderip sonradan silinmesine pişman olduğunuz dosyaları geri getirmeye, etkili bir virüs saldırısıyla uçup giden verilerinizi geri almaktan Windows’u yeniden kurduktan sonra silinmiş sabit disk bölümlerindeki verilerinizi kurtarmaya MiniTool Power Data Recovery veri kurtarma programı yardımınıza koşuyor.

Sabit sürücü, flaş disk, hafıza kartı, dijital kamera, CD/DVD ve diğer depolama aygıtlarından doküman (belge), resim, video, ses, e-posta kurtarmayı destekleyen MiniTool Power Data Recovery Free ile 3 adımda sonuca ulaşıyorsunuz. Veriler kurtarılırken yazma işlemi uygulanmadığından orijinal veriler zarar görmüyor. Tarama işlemini kaydedip dilediğiniz zaman kurtarılan verileri alabiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 7-Data Android Recovery

    7-Data Android uygulaması ile Android cihazınızdan yanlışlıkla sildiğiniz verilerin geri getirilmesinde yardımcı olabilecek güzel ve başarılı bir program.
  • Boomerang Data Recovery

    Boomerang Data Recovery İndir Windows: Silinen, kaybolan dosyaları geri getirmek için veri kurtarma programı
  • iBeesoft Data Recovery

    iBeesoft Data Recovery, kaybolan/silinen dosyaları kurtarmanıza yardımcı olan veri kurtarma programıdır.
  • Stellar Data Recovery for Android

    Android cihazlarda silinen, kaybolan tüm dosya türlerinin kurtarılması ve geri getirilmesini sağlayan dosya kurtarma programı: Stellar Data Recovery for Android.
  • Magic Partition Recovery

    Magic Partition Recovery disk bölümü kurtarma programı, FAT ve NTFS disklerden kaybolan ve silinen dosyaları geri getirmenize yardımcı olur.
  • iMyFone D-Back iPhone Data Recovery

    iPhone ve iPad için gelişmiş veri kurtarma programı
  • UltFone iOS Data Recovery

    UltFone iOS Data Recovery, iPhone veri kurtarma ve onarımı programıdır.
  • MiniTool Mobile Recovery for iOS

    MiniTool Mobile Recovery for iOS, mobil cihazınızdan silinen dosyaları geri getirmenize yardımcı olan bir dosya kurtarma programıdır