Mirrorgram

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
95 TOPLAM İNDİRME

Mirrorgram, iOS cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz yenilikçi bir fotoğraf çekme ve paylaşım uygulamasıdır.

Mirrorgram, iOS kullanıcılarının iPhone'ları üzerinde kullanabilecekleri oldukça yaratıcı bir fotoğraf çekme ve paylaşma uygulamasıdır.

iPhone'unuz ile çekmek istediğiniz fotoğraflara ayna efektleri veren uygulama, ortaya çok yaratıcı ve etkileyici fotoğraflar çıkmasına olanak sağlamaktadır.

Özellikle fotoğraf çekmek sizin için bir hobiyse ve hayatınızın farklı zamanlarında yakalayacağınız karelere bir farklılık katmak istiyorsanız, Mirrorgram mutlaka denemeniz gereken uygulamalardan bir tanesi.

 

Anlık olarak çekmek istediğiniz fotoğrafları ayna efektiyle görüntüleyebileceğiniz gibi isterseniz iPhone'unuz üzerinde daha önce çekmiş olduğunuz fotoğraflar için de bu efekti kullanabilirsiniz.

Aynı resmin üzerine birden çok ayna ve filtre efektini eklemenize olanak sağlayan uygulama ile hazırlamış olduğunuz yeni fotoğraf veya resimleri Instagram, Twitter ve Facebook gibi sosyal ağlar üzerinde arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Sıradan fotoğraf çekme uygulamalarından sıkıldıysanız ve yenilikçi bir şeyler arıyorsanız Mirrorgram'ı mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Enlight Pixaloop

    Fotoğraflarınıza hayat verin!
  • InShot

    InShot İndir iOS: Müzikli video yapma programı, video ve fotoğraf düzenleyici
  • WhatsAround

    WhatsAround: Para kazandıran fotoğraf paylaşım uygulaması
  • Fontspiration

    Fontspiration iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Animoto Video Maker

    iPhone ve iPad cihazlarınızdan en kolay şekilde fotoğraf slaytlarını bu uygulama ile yaratabilirsiniz.
  • BubbleFrame

    BubbleFrame ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir uygulamadır ve hem fotoğraf hem de video düzenlemeye imkan sağlamaktadır.
  • Mobli

    Mobli iPhone, iPad ve iPod Touch için geliştirilen fotoğraf ve video paylaşma uygulamasıdır.
  • InstaVid

    InstaVid, hem fotoğraf hem de video desteği bulunan ücretsiz bir iOS kolaj uygulamasıdır.