Mission Z

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Mission Z mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

Mission Z içerisinde farklı oyun türlerini birleştiren ilginç bir mobil zombi oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Mission Z'de çok da uzak olmayan bir geleceğe yolculuk ediyoruz. 2019 yılında dünyanın dört bir yanında tanımlanamayan bir virüs insanları zombilere dönüştürmüş ve bu zombiler sokakları istila etmiştir. Hayatta kalan insanlar ise sığınıklara doluşmuş ve sınırlı kaynaklarla zorlu bir yaşam mücadelesine girmişlerdir. İşte biz de bu insanlardan bir tanesinin yerine geçiyoruz ve zombileri temizleyerek hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Mission Z'nin oyun yapısı bir rol yapma oyunu ile bir bulmaca oyunu karışımı şeklinde hazırlanmış. Oyundaki zombilerle savaşabilmek için tıpkı bir eşleştirme oyununda olduğu gibi ekrandaki aynı öğeleri yanyana getirmeye çalışıyorsunuz. Örnek olarak; mermi elde etmek için mermi taşlarını birleştiriyor, el bombası kullanmak için el bombası taşlarını, çelik yelek için de ilgili taşları birleştiriyorsunuz. Oyunda sağlığınıza ve çelik yeleğinize dikkat etmeniz gerekiyor. Çelik yeleğiniz tükenince sağlığınız azalmaya başlıyor ve sıfırlanınca oyun sonlanıyor.

Mission Z'de 3 farklı bölgeyi ziyaret ederek zombilerle savaşmaktayız.

Can Erdil Şentürk

Mission Z

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Mission Z, New York'un sokaklarını işgal eden zombileri durdurmaya çalıştığınız bir iOS oyunu.

Mission Z, New York’un en kalabalık noktalarını işgal eden zombileri durdurmaya çalıştığımız aksiyon yüklü bir iOS oyunu. Yüzlerce hatta binlerce zombi arasından sıyrılmayı başaran bir karakterin yerine geçtiğimiz oyunda sığınağımızdan sızmaya çalışan zombilere geçit vermemek için elimize geçen silahla doğrudan kafalarına nişan almaya çalışıyoruz.

Gelecekte geçen zombi vurma – öldürme oyununda klasik olarak hayatta kalmayı başarmış tek insanı kontrol ediyoruz. Zombiler kanımızın kokusundan bulunduğumuz yeri keşfetmiş ve akın akın bizi de kendilerine dönüştürmek için geliyorlar. Biz de bazen doğrudan bazen de kombine edip kullanabildiğimiz silahlarla kafalarını uçuruyoruz. Tabii ki zombi saldırısının ardı arkası kesilmiyor.

Karakterimizi özelleştirebildiğimiz çok sayıda öğe bulunuyoır. Arabalar, silahlar, kasklar ve daha fazlası zombi saldırılarını durdurdukça açılıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PLAYMOBIL Mars Mission

    Uzay görevlerini tamamlamanız gereken harika bir mobil oyun
  • Assassin Mission

    Assassin Mission, Android cihazların üzerinde oynayabileceğiniz basit ama bir o kadar da eğlenceli bir Android aksiyon oyunu.
  • Assault Force: Zombie Mission

    Assault Force: Zombie Mission bolca aksiyon dolu bir Android oyunudur
  • Ninja Mission

    Ninja Mission, süper ninjalarla kasabayı kurtarma mücadelesi verdiğiniz bir aksiyon oyunu.
  • Mission Impossible: Rogue Nation

    Mission Impossible: Rogue Nation bolca aksiyon içeren bir mobil oyundur
  • Secret Agent Stealth Mission

    Secret Agent Stealth Mission mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Escape Mission 2016

    Escape Mission 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Commando War Mission: GunShip

    Commando War Mission: GunShip, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir FPS aksiyon oyunu.