Mixels Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME

Mixels Rush, Cartoon Network'ün Android platformuna ücretsiz çıkardığı oyunları arasında.

Mixels Rush, popüler çizgi film kanalı Cartoon Network’ün mobil platforma çıkardığı oyunları arasında. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan oyunda iyi tarafta olan Mixel’lerin yaramaz, gıcık Nixel’lerin yarattığı fırtınadan kaçmalarına yardımcı oluyoruz.

Cartoon Network’ün tüm oyunları gibi kanalda yayınlanan çizgi filmleri anımsatan görsel çizgilerine sahip oyunda Mixel’ler olarak geçen farklı karakterleri kontrol ediyoruz.

Frosticonlar, Klinkerlar, Orbitonlar, Glowkieler, Lixerler, İnfernitler, Muncholar, Glorp Corp ve Weldolar gibi hepsi birbirinden garip yaratıkların ortak ismi olan Mixel’ler, tek başlarına etkili olamıyor. Aynı kabileden üç Mixel’i birleştirerek veya Mixel’leri karıştırarak güçlerini artırmamız gerekiyor. Oyun alanının altında yer alan kutucuklarda bekleyen Mixel’leri eşleştirerek daha güçlü hale getirip Nixel’in başımıza sardığı efsanevi boyutta fırtınadan kaçmaya çalışıyoruz. Fırtına arkamızdan hızla geldiğinden yol boyunca karşımıza çıkan kötü Nixel’leri hız kesmeden yenmemiz, bir an önce bölüm sonundaki kolu çekmemiz gerekiyor.

Erkan Calp

Mixels Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Mixels Rush, Cartoon Network'ün çocuklara özel hazırladığı mobil oyunları arasında.

Mixels Rush, çizgi film kanalı aynı zamanda mobil platforma çıkardığı oyunlarla tanıdığımız Cartoon Network’ün çocuklara özel sunduğu oyunları arasında. iPhone ve iPad’inizde oyun oynamaya meraklı çocuğunuz veya küçük kardeşiniz için seçebileceğiniz en iyi oyunlardan birisi diyebilirim.

iOS platformunda da – ilginç şekilde – ücretsiz indirilmeye sunulan oyunda iyileri temsil eden Mixel’ler ile kötüleri temsil eden Nixel’ler (ne orijinal isimler ama) olmak üzere iki taraf var. Biz elbette iyiler tarafındayız. Frosticonlar, Klinkerlar, Orbitonlar, Lixerler, İnfernitler, Muncholar ve daha nice Mixel karakterinin kötü, Nixel’lerin başı komutan tarafından çıkarılmış çok güçlü ve devasa fırtınadan kaçmalarına yardımcı oluyoruz.

Tabii ki bu kolay olmuyor. Mixel’ler tek başlarına fazla güçlü değiller. Diğerleriyle karıştırarak güçlerini artırmamız gerekiyor. Eğer aynı kabileden üç Mixel’i birleştirmeyi başarırsak durdurulamaz bir Max yaratıyoruz. Oyundaki amacımız ise karşımıza çıkan Nixel’leri ezip geçerek bölüm sonundaki kolu çekmek. Arkamızdan gelen fırtınaya yakalanmamak için sürekli stratejimizi değiştirmemiz gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mars Rush

    Mars Rush mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Rush Fight

    Rush Fight, durmadan dövüştüğümüz aksiyon yüklü bir Android oyunu.
  • Shadow Bug Rush

    Shadow Bug Rush, karanlık temalı aksiyon yüklü platform oyunu.
  • ONE PIECE Bounty Rush

    ONE PIECE Bounty Rush, çok oyunculu gerçek zamanlı savaş aksiyon oyunu.
  • Rush to Adventure

    Retro oyunseverler için sidescroller bir Aksiyon RPG olan Rush to Adventure ile isimsiz bir kahramano oynayıp canavarların istila ettiği bir adayı temizleyin.
  • Soul Rush

    Soul Rush, yolunuza çıkıp sizi engellemeye çalışan her şeyi yok etmeniz gereken heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.
  • Berry Rush APK

    Android cihazlarda oynanabilir olan Berry Rush APK, kapsamlı içerikleriyle birlikte mükemmel bir sonsuz koşu oyunudur.
  • Mafia Rush

    Mafia Rush eğlenceli bir mafya oyunudur