Mobil Kaza Tutanağı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,702 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Mobil Kaza Tutanağı uygulaması ile Android cihazlarınızdan kolayca kaza tespit tutanaklarını doldurabilirsiniz.

Mobil Kaza Tutanağı uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının mobil cihazlarından kolayca kaza tespit tutanaklarını tutabilecekleri resmi uygulamalar arasında yer alıyor. Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi tarafından hazırlanmış olan uygulama ücretsiz olarak sunuluyor ve kaza anında kağıt üstündeki tutanakları onlara ihtiyaç duymadan doldurabilmenize yarıyor.

Zira trafik kazaları gerçekleştiğinde araçları olduğu yerde tutmak ve kağıtları doldurmak uzun bir süre alabiliyor. Bu süre zarfında diğer sürücüler çileden çıkabiliyorlar ve işler daha da zor hale geliyor. Uygulama içerisine TC kimlik numaralarınızı yazdığınızda tüm gereken bilgiler otomatik olarak geliyorlar ve ayrıca uygulama kazanın nerede gerçekleştiğini otomatik olarak bulabiliyor. Böylece pek çok gereksiz işlemi hemen sonlandırabiliyorsunuz.

Tutanaklar tamamlandıktan sonra direkt olarak sigorta şirketlerine bildiriliyorlar ve böylece gönderme gibi işlemlerle de uğraşmıyorsunuz. Kazanın fotoğraflarını da uygulamaya ekleyebildiğiniz için tüm detaylar sorunsuzca tutanakta yer alacaklardır.

Çalışırken internet bağlantısına ihtiyaç duyan uygulama, gerekli veri transferlerini ve konum belirlemeyi hemen gerçekleştirebiliyor. Zaman zaman kesintiler meydana gelse de uygulamanın ilerleyen sürümlerinde bu sorunlar ortadan kalkacaklardır.

Eğer başınıza bir trafik kazası gelmesi halinde hemen tutanak tutmak ve yolunuza devam etmek isterseniz uygulamayı cihazlarınızda bulundurmayı unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

Mobil Kaza Tutanağı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
870 TOPLAM İNDİRME

Mobil Kaza Tespit Tutanağı uygulamasıyla iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca tutanaklarınızı doldurabilirsiniz.

Trafikte yol alırken gerçekleşen kazalar her an her yerde başımıza gelebiliyorlar ve kazaların ardından kaza tutanaklarının tutulması elbette mecburi. Bu kaza tutanakları sayesinde sigorta şirketleri ve emniyet birimleri de kazanın nitelikleri hakkında bilgi edinebiliyor ve ona göre işlem gerçekleştirebiliyorlar.

Fakat bu tutanakların kağıt üzerinde doldurulması nedeniyle tutanaklar doldurulana kadar geçen vakitte trafiği felç etmek de mümkün. Tabii ki yoğun bir günde trafiğin bu hale gelmesi herkesi rahatsız edeceğinden dolayı hazırlanan resmi Mobil Kaza Tutanağı uygulaması oldukça verimli iPhone ve iPad uygulamalarından birisi haline geliyor.

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi tarafından yayınlanan uygulama kullanılarak hazırlanan tutanaklar direkt olarak yazılı tutanakların yerine geçiyorlar ve böylece hiç efor sarfetmeden kazanın durumu hakkında sigorta şirketlerini ve emniyeti bilgilendirebiliyorsunuz.

Kazaya karışan tarafların TC kimlik numaraları uygulamaya girildiğinde neredeyse tüm bilgiler hazır olarak geliyorlar ve böylece herşeyi baştan girmeye gerek kalmıyor. Gerekli yönlendirme ve öneriler uygulama içerisindeki adımlarda yer aldıkları için form doldurma sırasında yanlışlıklar yapmak da neredeyse imkansız.

Eğer kazaya karışmanız durumunda herşeyi kolayca halletmek ve gereksiz vakit kayıplarına engel olmak istiyorsanız uygulamayı devamlı olarak iOS cihazlarınızda bulundurmayı unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AvivaSA Mobil

    AvivaSA Mobil uygulamasında bireysel emeklilik, hayat ve kaza sigortalarınızın detaylarını öğrenebilirsiniz.
  • Voicedocs

    Voicedocs mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz speech to text uygulamasıdır
  • Uydu Frekansları

    Uydu Frekansları mobil cihazlarınızdan uydu frekanslarını öğrenmenize yardımcı olan bir uygulamadır
  • Hooks

    Hooks kendi bildirimlerinizi oluşturmanıza yardımcı olan bir mobil uygulamadır
  • Avea Arabam

    Avea Arabam, arabanızı park ettiğiniz noktayı bulmanıza yardımcı olan bir mobil uygulama.
  • Battlefield Companion

    Battlefield Companion mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz resmi Battlefield yardımcı uygulamasıdır
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • MoboPlay (APK)

    MoboPlay, mobil oyun ve uygulamaları ücretsiz indirebileceğiniz Android mağaza uygulaması.