Modern War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
238 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Modern War bize savaşın bütün heyecanını yaşatabilen bir mobil oyunudur

Modern War bize eğlenceli bir strateji oyunu deneyimi sunan ve ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir mobil savaş oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerimiz için geliştirilmiş olan Modern War savaşın tüm heyecanını çok oyunculu bir ortamda yaşamamızı mümkün kılmakta. MMORPG türüne yaklaşan bir yapıda olan Modern War'da savaşa dahil olmak için tarafımızı seçiyoruz ve eğlenceye dahil oluyoruz. Oyundaki temel amacımız bütün rakiplerimizi savaş alanında mağlup ederek dünya hakimiyetini elimize geçirmek.Bu iş için en önemli şey gerekli kaynaklara sahip olmak. Oyunda kaynak elde etmek için diğer oyuncularla çarpışabiliyoruz ve kaynaklarına el koyabiliyoruz. Bunun yanında arkadaşlarımızla ve diğer oyuncularla ittifaklar kurabilmemize de izin veriliyor.

Modern War'da düzenlenen özel turnuvalarla adımızı dünya haritası üzerine yazdırabilmemize olanak sağlanıyor. Oyunda zafere ulaşmak için kendi karargahımız dışında savunma mekanizmaları inşa etmeli ve hava, kara, deniz kuvvetlerimizi doğru şekilde yönetmeliyiz.

Eğer gerçekçi bir strateji oyunu arıyorsanız Modern War hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

Modern War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
140 TOPLAM İNDİRME
59.1 MB DOSYA BOYUTU

Modern War başarılı bir strateji oyunudur

Modern War çoklu oyuncu yapısıyla öne çıkan ve size bolca eğlence sunan bir mobil strateji oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz olan bir oyun olan Modern War'da tarafımızı seçiyoruz ve dünya hakimiyeti için mücadeleye girişiyoruz. Modern War bize farklı düşmanlarla karşılaşarak ülke ülke dünyayı fethetme ve savaşın bütün heyecanını yaşama imkanı veriyor.

Modern War'da sıfırdan başladığımız mücadelemizde savaşları kazandıkça gücümüzü arttırabiliyoruz ve daha güçlü düşmanlara diş gösterebiliyoruz. Ayrıca diğer oyuncularla ittifaklar oluşturarak daha da güçlü hale gelebiliyor ve topyekün savaşlara girişebiliyoruz. Modern War bize özel ödüllü turnuvalara katılabilme imkanı da vermekte.

Modern War diğer oyuncularla oynayabildiğimiz bir oyun. MMORPG türüne yakın bir strateji oyunu olan Modern War'da savaş gücümüzü oyunda ilerledikçe arttırmaktayız. Bu iş için kaynak kontrolü önem taşıyor ve diğer oyuncuları savaş alanında mağlup ederek kaynaklarımızı arttırabilmekteyiz. Savaşlarda hem deniz, hem kara, hem de hava kuvvetlerimizi etkili bir şekilde kullanmalı ve galibiyete giden yolda önümüzdeki bütün engelleri aşmalıyız.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Soldiers of Glory: Modern War

    Soldiers of Glory: Modern War sıradışı bir kule savunma oyunudur
  • Metal Force: War Modern Tanks

    Metal Force: War Modern Tanks, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilen en iyi online tank savaşı oyunlarından biri.
  • Last War: Survival Game APK

    Last War: Survival Game APK, kapsamlı karakter ve silah güçlendirmelerine sahip olan hızlı tempolu bir strateji oyunudur.
  • Age of War 2 APK

    Age of War 2 APK Android oyunu çağlar boyunca savaştığınız strateji türünde ücretsiz bir yapım.
  • Hardhead Squad: MMO War

    Hardhead Squad: MMO War Android İndir: Angry Birds serisinin yapımcılarından askeri strateji savaş oyunu
  • Modern Çağı APK

    Modern Çağı Başkan Simülatörü APK, devletleri yönettiğiniz askeri strateji oyunudur.
  • Dinosaur War

    Dinosaur War eğlenceli bir strateji oyunudur
  • World War Doh

    World War Doh Android oyununda ordu kurup rakiplerinize hükmediyorsunuz.