Moka

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME

Moka, tüm kredi kartlarınızı tek bir yerde toplayan bir mobil cüzdan uygulamasıdır.

Alışverişlerinizde kredi kartını tercih ediyor ve de cüzdanınızda şişkinlik yapan kredi kartlarından şikayetçi iseniz tüm kredi kartlarınızı tek bir yerde toplayabileceğiniz, dilediğiniz kadar kredi kartı eklemenize izin Moka ile kesinlikle tanışmalısınız.

Moka Ödeme Kuruluşu A.Ş.’nin tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sunduğu Moka adlı uygulama sayesinde cüzdanınızda onlarca kredi kartını taşımanız gerekmeyecek. Popüler tüm yeme-içme, alışveriş, eğlence merkezlerinde elinizi cüzdanınıza atmadan ödeme yapma kolaylığı sunan Moka ile ödeme yapmak ta kart eklemek kadar basit. Moka’nın geçerli olduğu iş yerinde (İş yerleri bulunduğunuz konuma uzaklığınıza göre listeleniyor, dilerseniz aramayı kullanarak gideceğiniz yerde Moka’nın geçerli olup olmadığını görebiliyorsunuz.) ödeme yapmak için tek yapmanız gereken kart seçimini yaptıktan sonra “Ödemeyi Onayla” butonuna dokunmak.

Moka’da alışveriş yaptıkça puan kazanıyor, puanlarınızı çeşitli eğlence mekanlarında harcayabiliyorsunuz. Toplam Moka puanınızın altında listelenen mekanlar puanları ile listelendiğinden seçimlerinizi kolaylıkla yapabiliyorsunuz. Tabii ki hangi kart ile ne kadar harcama yaptığınızı da görebileceğiniz bir bölüm bulunmakta.

Tüm Android telefonlarla uyumlu olan Moka’yı arkadaşlarınıza para göndermek için de kullanabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Moka

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

Moka, tüm kredi kartlarınızı tek bir yere toplayabileceğiniz, kolay ödeme ve para gönderme seçenekleri sunan bir mobil uygulamadır.

Cüzdanınızda kredi kartı taşımaktan hoşlanan biri değilseniz, alışveriş esnasında birden fazla kredi kartını çıkarmak zor geliyorsa, tüm kredi kartlarınızı cüzdanınızdan mobil cihazınıza taşıyabileceğiniz Moka adlı uygulama hayatınızı kolaylaştıracaktır. Cüzdanınız yerine geçen uygulama sayesinde alışverişlerinizi tek dokunuşla yapmanın kolaylığını yaşarsınız.

Birçok alışveriş, eğlence, yeme-içme merkezinde geçerli olan Moka, dilediğiniz kredi kartı ile tek dokunuşta ödeme kolaylığı sunmakla kalmıyor, yaptığınız her harcama için puan kazandırıyor. Moka ile yaptığınız ödemeler sonucu topladığınız puanları gözde eğlence merkezlerinde kullanabiliyorsunuz. (Hangi mekanın kaç puan gerektirdiği “Hemen Harca” menüsü altında listeleniyor.)

Arkadaşlarınıza iPhone’unuzdan para göndermek için de kullanabileceğiniz uygulama, tüm kredi kartlarını destekliyor. Kartınızı eklemek içinse tek yapmanız gereken “Kart Ekle” butonuna dokunmak.

Moka Özellikleri:

  • Tüm kredi kartlarınız tek bir yerde.
  • Popüler eğlence, yeme-içme merkezlerinde kolay ödeme
  • Harcadıkça puan kazanma, puanları hemen harama
  • Kartlarla yapılan harcamaları görme
  • Moka ile ödemenin geçerli olduğu iş yerlerini görme
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mynet Finans

    Mynet Finans uygulaması ile borsa, döviz ve altın fiyatlarını takip edebilirsiniz.
  • Paraf Mobil

    Paraf Mobil uygulaması ile Paraf Kartınıza dair birçok işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Cash App

    Kullanışlı bir finans uygulaması
  • Zelle

    Güvenli bir finans uygulaması
  • N Kolay

    Android kullanıcılarına yüzlerce kampanya ve özellik sunan N Kolay, basit arayüzü ve avantajlarıyla birlikte popüler bir dijital bankacılık uygulamasıdır.
  • Takasbank TEFAS

    Fonlar artık cebinizde!
  • Kredya

    Kredi hesaplama, karşılaştırma ve başvuru için en iyi mobil uygulama
  • Bucket

    Bucket uygulaması yaptığınız harcamaları kayıt altında tutarak bütçenizi kontrol etmenizi kolaylaştırıyor.