Money Tree

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
145 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Money Tree, tıklama oyunları içerisinde yer alan ve tıkladıkça ağaçtan para toplayacağınız amaçsız ama eğlenceli bir Android oyunu.

Money Tree, para ağacınıza tıkladıkça para toplayarak günden günde daha zengin hale geleceğiniz bir Android oyunu. Tamamen ücretsiz olarak sunulan Money Tree oyunu oldukça popüler oyunlar listesinde yer alıyor.

Oyuna minik bir para ağacı ile başlayarak sonrasında ağacınızı büyütüyor ve çok daha fazla para kazanmaya başlıyorsunuz. Ağaçtaki paraları toplamak için ise ekrana yani ağaca dokunmanız yeterli oluyor.

Önce milyoner, sonra trilyoner ve sonunda rakamları sayamayacak kadar çok zengin olacağınız oyunda ağacınıza göz kulak olması için bahçıvan tutabiliyorsunuz. ağacı sallayarak paraları gökten yağdırabileceğiniz oyun genel anlamda bakıldığında biraz amaçsız gözükmesine rağmen oldukça eğlenceli. Stres atmak ve rahatlamak için bir oyun arıyorsanız Money Tree'yi Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

Money Tree

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
45.2 MB DOSYA BOYUTU

Money Tree, ağaçtan para toplayarak sürekli daha da zengin olabileceğiniz eğlenceli bir iOS para ağacı oyunu.

Money Tree, meyve yerine para yetiştiren bir ağaçtan sürekli paraları toplayarak zenginleşeceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir iOS oyunu. Kazandığınız paralarla dünyaya sahip olabileceğiniz oyunda amacınız sadece daha fazla para kazanmak.

Mistik bir ağaç olan para ağacından paraları toplamak için tek yapmanız gereken şey ekrana dokunmak ve ağacı sallamak. Sonrasında paralar hesabınıza geliyor ve ağacınız günden güne büyümeyi sürdürüyor. Sürekli online olmayacağınız için sizin yerinize ağacınızla ilgilenmesini istediğiniz bir bahçıvan tutabiliyorsunuz.

Farklı eşyalar da satın alarak daha fazla para kazanıp gelirinizi arttırma yöntemleri bulunan oyun biraz amaçsız olmasına rağmen iPhone ve iPad sahiplerinin eğlenceli vakit geçirmesini sağlıyor. Oyunun iOS dışında Android versiyıonu da bulunuyor.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Grab the Money

    Grab the Money reflekslerinizi test edebileceğiniz eğlenceli bir mobil beceri oyunudur
  • Money Boss Run : Beat The Rat

    Money Boss Run : Beat The Rat ile sokaklarda deli gibi koşmanın keyfini yaşıyoruz
  • Deco My Tree APK

    Noel için tasarlanan Deco My Tree APK'da, kendi ağacınızı oluşturun ve diğer insanların süslemesi için onlarla paylaşın.
  • Autumn Tree Free Wallpaper

    Android Autumn Tree Live Wallpaper uygulamasıyla sonbaharı cihazınıza taşıyın.
  • Protect The Tree

    Protect The Tree, dünyada kalan tek ağacı korumaya çalıştığınız strateji odaklı Android oyunu.
  • Hitman: Blood Money - Reprisal

    Oyuncular tarafından çokça beğenilen Hitman serisi, yeni oyunu olan Hitman: Blood Money - Reprisal ile birlikte mobil platformlarda karşımıza çıkıyor.
  • Money Pro

    Money Pro uygulamasıyla aylık gelir ve giderlerinizi kontrol altına alabilirsiniz.
  • Level Money

    Level Money, Android cihazlarınız üzerinde kişisel harcamalarınızı takip edebileceğiniz ücretsiz bir finans uygulamasıdır.