Monochroma Demo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
2,017 TOPLAM İNDİRME
262.68 MB DOSYA BOYUTU

Monochroma, Türk menteşeli sinematik bir bulmaca platform oyunudur.

Yerli firma Nowhere Studios tarafından geliştirilen Monochroma, temelde bir bulmaca platform oyunu. Ancak Monochroma’ya sadece bulmaca-platform demek oyunu anlatmak adına haksızlık olabilir. Çünkü oyun için yaratılan ortam, tarz sahibi grafikler ve masum bir hikaye Monochorma’yı olduğundan çok daha fazası haline getiriyor.

Yapımcıları Monochroma’yı Limbo’nun ICO ile buluşması olarak tanımlıyor. Ki oyuna baktığımız zaman bunu net bir şekilde hissedebiliyoruz. Görsellerdeki hava, duygusal hikaye ve fiziğin bulmacalardaki etkili kullanımı Monochorma’nın iki kült oyundan da esintiler taşıdığının adeta bir göstergesi.

Yazının başında da dediğim gibi Monochroma bir Türk oyunu ve tamamen bağımsız olarka geliştirilmiş bir yapım. Henüz demo aşamasında olan oyunun çıkışını gerçekleştirebilmesi için siz de katkıda bulunabilirsiniz. Pek çok yapım gibi Monochroma’da Kickstarter’da kampanya başlatmış durumda. Hem oyunu erkenden satın almak hem de yüzde yüz yerli bu projeye destek olmak için oyunun Kickstarter sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Şimdilik sadece Windows, Mac, Linux platformları için Aralık 2013’te çıkış yapacak Monochroma’nın Ouya, Playstation 4 ve Xbox One için de çıkması planlanıyor. Ayrıca Steam’de de satışa sunulması amaçlanan oyuna bu sayfadan Steam hesabınızla da destek olabilirsiniz.

Enis Kirazoğlu

Monochroma Demo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
1,361 TOPLAM İNDİRME
212 MB DOSYA BOYUTU

Monochroma, Türk menteşeli sinematik bir bulmaca platform oyunudur.

Yerli firma Nowhere Studios tarafından geliştirilen Monochroma,bulmaca-platform türünde bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Ancak özünde oyun bundan çok daha fazlası olduğunu bize daha en başında hissettiriyor. Güçlü sunumu, stil sahibi grafikleri ve bulmacalardaki başarılı fizik kullanımıyla kendini öne çıkaran Monochroma, şu sıralar tüm dünyanın dikkatini çekmiş durumda.

Yerli ve yabancı birçok basın tarafından dikkatle takip edilen oyun, bir sonraki Limbo olabilir yorumlarıyla değerlendiriliyor. Bulmacalardaki tarzı ve özeniyle gerçekten üst seviye yapımlarla karşılaştırabilecek potansiyeldeki Monochroma’yı bu tarzı seven herkese şiddetle tavsiye ederiz. Ancak sadece oynamakla kalmayıp Monochroma'yı tüm oyuncularla buluşturma fırsatına da sahipsiniz. Nasıl mı?

Yazının başında da dediğim gibi Monochroma, bir Türk oyunu ve tamamen bağımsız olarak geliştirilmiş bir yapım. Henüz demo aşamasında olan oyunun çıkışını gerçekleştirebilmesi için siz de katkıda bulunabilirsiniz. Pek çok yapım gibi Monochroma’da Kickstarter’da kampanya başlatmış durumda. Hem oyunu erkenden satın almak hem de yüzde yüz yerli bu projeye destek olmak için oyunun Kickstarter sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Monochroma - Kickstarter

Ayrıca, Monochroma’ya Steam’de oy vererek Steam üzerinden satışa sunulmasını da sağlayabilirsiniz.

Monochroma - Steam Greenlight 

Enis Kirazoğlu

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Puzzle Light

    Puzzle Light, ipuçlarını yakalayarak ampulu yakmanız gereken bir bulmaca oyunu.
  • Puzzle Pets

    Puzzle Pets, Gameloft'un tüm platformlarda oynanabilir olan yepyeni üçlü eşleştirme - bulmaca oyunu.
  • Touch Puf

    150 ayrı bölümü olan ve bölüm geçtikce zorlaşan ücretsiz bir puzzle oyunu
  • Puzzle Guardians

    Puzzle Guardians, bilgisayarlarınızda zevkle oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Crime Puzzle

    Crime Puzzle ile zekanızı geliştirin...
  • Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu Demo

    Sinemaları kasıp kavuran Karayip Korsanları serisinin son bölümü Dünyanın Sonu henüz sinemalara girmişken Disney Interactive Studio's oyun severlere güzel haberi verdi. Yükleyeceğiniz bu demo ile oyunu tanımış olacaksınız. Demo sürümde
  • Wonderland

    Oynarken aklınızı oldukça zorlayacak, puzzle ve zeka karışımı üç boyutlu bir oyun
  • Line Puzzle: String Art

    Birbirinden farklı bulmacaları çözmeye çalışacağız.