Monster Buster: World Invasion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
468 TOPLAM İNDİRME

Monster Buster: World Invasion, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen rol yapma kategorisinde gerçek zamanlı bir canavar yakalama oyunudur.

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Monster Buster: World Invasion, gerçek zamanlı oynanışa sahip bir tür rol yapma oyunudur.

Pokemon GO mobil oyununun inanılmaz bir başarı yakalamasının ardından Monster Buster: World Invasion oyunu aynı rotayı başka canavarlarla takip etmiş gibi görünüyor. Zira tıpkı Pokemon gibi Monster Buster: World Invasion oyununda da kamera vasıtasıyla gerçek dünyada canavarları tespit edip yakalıyorsunuz. Yani oyunu oynamak için dışarı çıkıp çevrenizi keşfetmeniz gerekiyor.

Tahmin edildiği üzere çevrenizde tespit ettiğiniz ve yakaladığınız canavarları belirli noktalarda diğer kullanıcılarla savaştırıp yeni canavarlar edinebilirsiniz. Ayrıca kendi canavarlarınızı da geliştirebilir ve envanterinizde bulunan besinlerle canavarlarınızı zenginleştirebilirsiniz. Canavarların savaştığı esnada da sahaya sürdüğünüz canavarın saldırı ve defans özellikleri belirleyici olacaktır.

Oldukça başarılı ve detaylı olan grafikleri sayesinde artırılmış gerçeklikle desteklenen oyun zevkiniz ikiye katlanacak. Monster Buster: World Invasion mobil oyunu için hazırlanan sıra dışı tanıtım videosunu da izlemenizi tavsiye ederiz. Monster Buster: World Invasion oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Monster Buster: World Invasion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
174 MB DOSYA BOYUTU

Monster Buster: World Invasion iOS işletim sistemli cihazlarda oynanabilen ve rol yapma kategorisinde değerlendirilen gerçek zamanlı bir canavar yakalama oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Monster Buster: World Invasion, gerçek zamanlı olarak oynayabileceğiniz artırılmış gerçeklik destekli bir çeşit rol yapma oyunudur.

Adından da anlaşıldığı gibi paralel evrenden gerçek dünyamıza katılan canavarların konu edildiği oyunda amacımız çevremizde dolaşan canavarları tespit edip yakalamak olacak. Tarz olarak geçtiğimiz yaz aylarında ortalığı kasıp kavuran Pokemon GO mobil oyununa çok benzeyen Monster Buster: World Invasion, herhalde Pokemon GO’nun yakaladığı başarıdan etkilenmiş olacak ki neredeyse aynı oyunu başka canavarlarla donatıp piyasaya sürmüş durumda.

Ancak Monster Buster: World Invasion mobil oyununa bu şekilde ön yargılı yaklaşmamak gerekir. Zira oyunun grafikleri gerçekten muazzam hazırlanmış ve yayınlanan ilginç tanıtım videosu da adeta sizi oyuna davet ediyor. Kamera vasıtasıyla sokağınızda, evinizde ve mahallenizde gezen canavarları tespit edip yakalayabilir, daha sonra diğer kullanıcılarla belirli noktalarda bu canavarları savaştırabilirsiniz. Savaş kazandıkça farklı canavarları da keşfetmeniz mümkün olacaktır. Ayrıca envanterinizde bulunan besinlerle de canavarlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Gerçek zamanlı ve kaliteli bir oyun deneyimi yaşatmayı vaat eden Monster Buster: World Invasion oyununu AppStore’dan indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Aliens Invasion

    Aliens Invasion, gezegeni işgal eden uzaylı yaratıklara karşı güçlü bir maceranın içine sürükleyen mobil oyun.
  • Brutal Age: Horde Invasion

    Brutal Age: Horde Invasion, Android işletim sistemine sahip tablet ve telelefonlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Agency of Anomalies: Mind Invasion

    Farklı bulmacalar çözeceğiz.
  • Monster Mountain

    Monster Mountain, özel güçlere sahip karakterlerin yerine geçtiğiniz Android rpg oyunu.
  • Monster & Commander

    Monster & Commander, yaratıkların da yer aldığı savaşlara katıldığınız strateji rpg türünde Android oyunu.
  • Monster Blade

    Monster Blade, vahşi canavar ve ejderhalarla savaştığınız 3 boyutlu etkileyici bir Android oyunudur.
  • Monster Raid

    Monster Raid, görevlere katılma ve online oynama seçeneği sunan canavar savaşı oyunu.
  • MHST The Adventure Begins

    Monster Hunter'ın ilk rpg oyunu mobilde!