Monster Castle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
106 TOPLAM İNDİRME

Monster Castle güzel görünüme sahip bir mobil strateji oyunudur

Monster Castle oyunculara heyecanlı anlar yaşatmayı başarabilen bir mobil kale savunma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olan Monster Castle'da fantastik bir hikaye işleniyor. Bu hikaye alışageldiğimiz hikayelerden farklı bir altyapıya sahip. Oyunda toprakları insanlar tarafından istila edilen canavarlara kendi topraklarını savunmaları için yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu iş için kendi kalemizi inşa ediyoruz ve bu kaleyi savunma sistemleriyle donatıyoruz.

Monster Castle'da kalemizi çeşitli savunma sistemleriyle donatabildiğimiz gibi canavar ordumuzu kurabiliyoruz. Bu orduda orklar, goblinler, kurt adamlar gibi çeşitli canavarları kullanabilmekteyiz. Ayrıca farklı kahramanları ordumuza dahil ederek bu kahramanların özel güçlerinden yararlanabiliyoruz. Oyunda başarı kazandıkça savunma sistemlerimizi, canavarlarımızı ve kahramanlarımızı geliştirebilmemiz mümkün.

Monster Castle göze hoş görünen renkli 2 boyutlu grafiklere sahip olan bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

Monster Castle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

Monster Castle heyecanlı bir mobil kale savunma oyunudur

Monster Castle hızlı ve heyecan dolu bir oynanışa sahip olan bir mobil strateji oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kale savunma oyunu olan Monster Castle'da fantastik bir dünyada geçen bir maceraya katılıyoruz. Oyunumuzun hikayesi insanların ordularını toplayarak canavarların topraklarına saldırmasıyla başlıyor. Biz de bu tehdit karşısında canavarların kendi kalelerini inşa etmelerine ve istilacı insanlara karşı savaşmalarına yardımcı oluyoruz. Bu işi gerçekleştirebilmek için kaleyi çeşitli silahlarla donatmamız gerekiyor. Ayrıca canavar ordumuzu kurarak insanlara karşı kullanabiliyoruz.

Monster Castle'da sahip olduğumuz orduyu özel canavar kahramanlarla güçlendirebilmekteyiz. Bu kahramanların sahip oldukları özel yetenekler asvaşlarda oldukça işimize yarayabilmekte. Oyuna kendi kalemizi inşa ederek başlıyoruz ve sonrasında savunma sistemlerimizi ve askerlerimizi kilit noktalara yerleştiriyoruz. Sonrasında insanlar dalga dalga üzerimize saldırıyorlar. İnsanları yok ettikçe savunma sistemlerimizi, askerlerimizi ve kahramanlarımızı geliştirebiliyoruz.

Monster Castle'ı dilerseniz tek başınıza oynayabilir, dilerseniz online olarak oynayabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Monster Castle

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
93 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Monster Castle, kule savunma oyunları arasında ve sadece Windows Phone platformunda yer alıyor.

Monster Castle, Windows Phone telefonunuza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz strateji – kule savunma oyunlarından biri ve popüler strateji oyunlarının arkasındaki isim GoodTeam imzasını taşıyor.

Sadece Windows Phone platformunda karşımıza çıkan Monster Castle oyunu adından da anlayacağınız üzere kaleyi savunan isimler insanlar yerine kötü güçlerin temsilcisi yaratıklar ve büyücüler. Ork, goblin, yarasa, gnoll, ayı, büyücü kadın, şaman, hayalet gibi acımasız karakterlerle kurduğumuz kuleyi kahraman insanların saldırısına karşı korumaya çalışmaya çalıştığımız oyunda amacımız yaratıkların özgürlüğe kavuşmasını sağlamak. Bunun için canavarlardan ve diğer kötü karakterlerden oluşan kulemizi inşa ediyor ve kendi eğittiğimiz ordumuzla, tuzakları (bombardıman silahı, sihirli küre, alev püskürten silahlar, kazıklar gibi) kullanarak barınağımızı korumaya çalışıyoruz.

Bağımlılık yaratan görevlerin yanında uzun soluklu bir oynanış sunan hikaye modu da içeren Monster Castle oyunu savunmadan çok savaşma üzerine kurulu olduğundan oldukça hızlı ilerliyor ve oyun esnasında hele ki öğrendikten sonra benzerlerine nazaran çok daha keyif verdiğini söyleyebilirim.

Strateji ve savaş öğelerini harmanlayan yapımın kontrolleri ise herkesin oynayacaği düşünülerek oldukça basit tutulmuş. Yaratık ve yapı üretmek için ekranın sol tarafındaki, savaşmak içinse sağ tarafındaki butonu kullanıyorsunuz. Hangi seviyede olduğunuzu, kaç altın ve elmasınızın olduğunu da ekranın yukarısından takip ediyorsunuz.

Monster Castle, kule savunma oyunları oynamaktan keyif alan herkesin şans vermesi gerektiğini düşündüğüm bir yapım olmuş. Tek eksiği Türkçe dil seçeneğinin olmaması.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hustle Castle APK

    Hustle Castle APK, orta çağ döneminde kale inşa edip savaştığınız bir mobil strateji rpg oyunu. Hustle Castle Android oyunu oynaması ücretsiz!
  • Castle Crush APK

    Castle Crush APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz online strateji kart oyunudur.
  • Castle Revenge

    Castle Revenge, strateji aksiyon öğelerini birleştiren kale savunma oyunu.
  • Age of Empires Castle Siege

    Age of Empires: Castle Siege mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Kingdom Defense: Castle Wars

    Kingdom Defense: Castle Wars, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Besieged 2 Free Castle Defense

    Besieged 2 Free Castle Defense eğlenceli bir Android oyunudur
  • Castle Creeps TD

    Castle Creeps TD, krallığınızı kurtarma mücadelesi verdiğiniz kule savunma oyunu.
  • Grow Castle APK

    Grow Castle APK Android oyununda minik askerlerinizi toplayın ve kulenizi savunun. Dalga dalga gelen düşmanlara karşı tek savunmanız bu!