Monster Mountain

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Monster Mountain, özel güçlere sahip karakterlerin yerine geçtiğiniz Android rpg oyunu.

Monster Mountain, rpg oyunlarından keyif alıyorsanız uzun süre başından kalkamayacağınız bir yapım. Minimal çizgilere sahip görselleri, müzikleri, efekt ve animasyonlarıyla dkkat çeken rol yapma oyunu Android platformunda ücretsiz ve düşük boyutlu olmasıyla da beğenimizi kazandı.

Canavarlar, büyücüler ve daha nice kötü güçlerin hakim olduğu fantastik bir dünyada geçen oyunda online düzenlenen birebir dövüşlere katılabildiğimiz gibi hikaye üzerinden de ilerleyebiliyoruz. Şovalye, şeytan, büyücü, vampir, cadı ve daha pek çok ilginç karakter arasından dilediğimizi seçerek karşılıklı özel güçlerimizi konuşturuyoruz. Her karakterin savunma, saldırı vs. yönleri farklı ve seviye atladıkça güçlendirebiliyoruz.

Erkan Calp

Monster Mountain

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
64 MB DOSYA BOYUTU

Monster Mountain, kötü güçlerle savaştığınız fantastik rpg oyunu.

Monster Mountain, minimal görsellere sahip mobil oyunlar ilginizi çekiyorsa tür olarak rpg yani rol yapma oyunları oyunlar listenizde olmazsa olmazlar arasında ise zaman kavramını unutturacak bir yapım diyebilirim. Görsel yönden oldukça başarılı oyun ücretsiz ve ufak boyutlu olmasıyla da dikkat çekiyor.

Hem iPhone hem de iPad’de rahat oynanış sunan ender rpg oyunlarından diyebilirim. Oyunun adından da tahmin edeceğiniz üzere yaratıkların yaşadığı kötülüğün hüküm sürdüğü fantastik bir dünyada geçiyor oyun ve ilginç karakterlerin yerine geçiyoruz. Vampir, büyücü, cadı ve daha nice garip görünümlü karakterlerin her birinin ayrı hikayesi bulunuyor ve ister hikaye üzerinden ilerliyorsunuz isterseniz de online modda diğer oyuncularla karşı karşıya geliyorsunuz. Karakter demişken karakterlerin hepsi ayrı yeteneğe sahip ve seviye atladıkça daha da güçleniyorlar.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Luna: Dragon of Kelpy Mountain

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Monster & Commander

    Monster & Commander, yaratıkların da yer aldığı savaşlara katıldığınız strateji rpg türünde Android oyunu.
  • Grand Mountain Adventure

    Akıllı cihazımızda kayak yapacağız.
  • Mountain Car Drive

    Farklı araçlar süreceğiz.
  • Monster Blade

    Monster Blade, vahşi canavar ve ejderhalarla savaştığınız 3 boyutlu etkileyici bir Android oyunudur.
  • Monster Raid

    Monster Raid, görevlere katılma ve online oynama seçeneği sunan canavar savaşı oyunu.
  • Secrets of the Dark Eclipse Mountain

    Gizli nesnelere ulaşarak ipuçları toplayabileceğiniz ve gizemli mekanlarda kayıp arkadaşınızı arayacağınız macera dolu bir oyundur.
  • MHST The Adventure Begins

    Monster Hunter'ın ilk rpg oyunu mobilde!