Monster Raid

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
239 MB DOSYA BOYUTU

Monster Raid, görevlere katılma ve online oynama seçeneği sunan canavar savaşı oyunu.

Monster Raid, hem tekli görevler içeren hem de online modda savaş imkanı tanıyan canavar oyunu. 300’den fazla farklı yeteneğe sahip canavarı bir araya getiren oyunda dünyanın en iyi canavar avcısı olmaya çalışıyoruz.

Android platformunda ücretsiz indirilebilir olan rpg (rol yapma) türü oyunda favori canavarımızı seçiyor ve o ada senin bu da benim savaşlara katılıyoruz. Oyuna ilk başladığımızda takımımızda önderlik yapacak canavarı seçiyoruz. Lider konumundaki canavar çok önemli olduğundan her bir canavarın özelliğine (türü, yetenekleri, gelişimi vs) dikkatlice bakmamızda fayda var. Seçimimizi yapıktan sonra öğretici bölüme geçiyoruz. Gayet sıkıcı ilerleyen bu bölümü tamamladığımızda nihayet savaşlara geçiyoruz.

Arada diyalogların geçtiği oyun sıra tabanlı oynanış sistemine sahip. Canavarımızı seçip saldırı hamlemimizi gerçekleştirdikten sonra düşmanımızın hamlesini bekliyoruz. Tüm canavarları bitirdiğimizde seviye atlıyoruz. Seviye atladıkça canavarlarımız daha da güçleniyor.

Erkan Calp

Monster Raid

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
208 MB DOSYA BOYUTU

Monster Raid, iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz canavar savaşı oyunu.

Monster Raid, Japon çizgi filmlerini anımsatan iki boyutlu görselleriyle dikkat çeken canavar savaşı oyunu ve hem iPhone hem de iPad'de oynanabiliyor. Her biri farklı özel güce sahip 300’den fazla canavarın bulunduğu oyunda online modda takım kurup savaşabildiğimiz gibi 200’ü aşkın görevin bulunduğu hikaye modunda uzun süreli oynanışın keyfini sürebiliyoruz.

Oyuna ilk başladığımızda canavarlardan oluşan takımımızın liderini seçiyoruz. Savaşlarda büyük rol oynayan lider konumdaki canavarı seçtikten sonra öğretici bölümü karşımıza çıkıyor. Bu bölümde püf noktaları aldıktan sonra savaşlara katılıyoruz. Sadece görevler ve online savaş olmak üzere iki seçenekten birini seçerek her biri farklı tip, güç, yeteneğe sahip canavarların gerçek dünyasına adım atıyoruz.

Farklı mekanlarda geçen oyunda sıra tabanlı oynanış hakim. Yani önce saldırıyor, sonra karşı saldırının gelmesini bekliyoruz. Savaş alanında canavarların saldırıya geçmesini sağlamak dışında bir şey yapmıyoruz. Tüm canavarları öldürdüğümüzde seviye atlıyoruz. Seviye atladıkça canavarlarımızın gücü de doğal olarak artıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RAID: Shadow Legends APK

    Sıra tabanlı bir oynanışa sahip olan RAID: Shadow Legens APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur.
  • Raid Brigade

    Raid Brigade mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Timing Hero : Colosseum & Raid

    Timing Hero : Colosseum & Raid, Android cihazlar için geliştirilen ücretsiz bir rol yapma oyunudur.
  • Monster Mountain

    Monster Mountain, özel güçlere sahip karakterlerin yerine geçtiğiniz Android rpg oyunu.
  • Monster & Commander

    Monster & Commander, yaratıkların da yer aldığı savaşlara katıldığınız strateji rpg türünde Android oyunu.
  • King's Raid

    Gerçek zamanlı PvP savaşlarına katılacağız.
  • RAID: Shadow Legends

    Teleria dünyasını kurtarmak için savaşacağız.
  • Elora’s Raid

    Farklı özelliklere ve eşsiz kostümlere sahip onlarca anime karakterini yöneterek aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.