Monster Trucks Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
324 TOPLAM İNDİRME

Monster Trucks Racing, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz 1 GB altı canavar kamyon yarış oyunu.

Monster Trucks Racing, Paramount Pictures’ın “Monster Trucks” filmi temel alarak geliştirilmiş canavar kamyon yarış oyunu. Android platformunda ücretsiz indirilip oynanabilen en iyi canavar kamyon yarışı oyunlarından biri desem sanırım çok iddialı konuşmuş olmam. Grafikler tek kelimeyle “akıyor”, oynanış tarafında multiplayer yarışlarla adrenalin seviyesi dorukta.

Ace High, Ragin’ Red, El Diablo, MVP ve daha nice sevilen canavar kamyonlarla yer çekimine meydan okumaya zorlayan pistlerde yarışlara katılıyorsunuz. Engebeli arazi kadar profesyonel sürücülere yönelik özel olarak oluşturulmuş, bol hoplamalı pistlerde teke tek performansınızı sergiliyorsunuz. Yarışların birebir düzenlenmesi ve rakiplerin gerçek oyuncular olması Monster Trucks Racing’i benzerlerinden ayıran yönlerinden sadece biri.

1 GB altı yarış oyunları arasında gerek grafikleri gerek oynanışı gerekse de kontrol sistemiyle en iyilerden biri diyebileceğim Monster Trucks Racing’de hayran kulübü katılırsanız oyun güncellemeleri, karakterleri, özelikleri, videolar dahil zengin bir içeriğe ücretsiz olarak ulaşabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Monster Trucks Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
645 MB DOSYA BOYUTU

Monster Trucks Racing oyununda canavar kamyon yarışlarına katılıyorsunuz.

Monster Trucks Racing, popüler fizik tabanlı yarış oyunu Hill Climb Racing’in görsel açıdan geliştirilmiş hali. Yüksek kalitede grafikleriyle sınırları zorlayan yarış oyununda kendinizi yer çekimine meydan okuyan dublörler gibi hissedecek, adrenalin patlaması yaşayacaksınız.

iPhone ve iPad’de 1 GB altı yarış oyunları arasında en iyi seçeneklerden biri Monster Trucks Racing. Adından da tahmin edeceğiniz üzere canavar kamyonlarla yarışlara katılıyorsunuz. Zorlu pistler için özel olarak üretilmiş araçlarla birbirinden tehlikeli engeller içeren, aracın kontrolünü zor sağlayacağınız yerlerde yarışlara katılıyorsunuz. Yarışların teke tek olması ise heyecanı daha da artırıyor.

Ace High, Ragin’ Red, El Diablo, MVP en sevilen canavar kamyonlar için yükseltme seçenekleri de sunan Monster Trucks Racing’de hayran kulübüne katılırsanız düzenli olarak oyun güncellemeleri, karakterler, özellikler, video ipuçları ve daha fazlasını ücretsiz olarak alabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drift Zone: Trucks

    Drift Zone: Trucks mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kamyon ve tır yarış oyunudur
  • Quarry Driver 3: Giant Trucks

    Quarry Driver 3: Giant Trucks ile madencilik dünyasına hazır olun.
  • Offroad Monster

    Offroad Monster, birbirinden zor parkurlarıyla akıllı cihazınızdan offroad keyfini sonuna kadar yaşayabileceğiniz bir yarış oyunudur.
  • CSR Racing APK

    CSR Racing APK Android araba yarışı oyunları arasında ve oldukça popüler. 100'ün üzerinde lisanslı arabayla drag yarışlarına katılıyorsunuz.
  • Racing Xperience APK

    Racing Xperience APK, 180'den fazla araçla farklı sürüş deneyimleri yaşayabileceğiniz bir yarış simülasyonudur.
  • Real Racing 3 APK

    Real Racing APK Android, son derece yüksek kalitede grafikleriyle öne çıkan ödüllü mobil araba yarışı oyunu.
  • Racing Master APK

    mobil oyunculara gerçekçi bir yarış deneyimi sunan Racing Master APK'da, gerçek hayattaki araçları satın alın ve diğer oyuncularla mücadele edin.
  • Real Drift Car Racing APK

    Real Drift Car Racing APK, gerçekçi drift yarışı oyunu arayanlara tavsiyedir. Real Drift Car Racing indirin, milyonlarca yarış tutkunuyla yarışın.