MOOV by Garenta

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Araç kiralama uygulaması

MOOV by Garenta, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir araç kiralama uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. 

Kolay bir şekilde araç kiralama hizmeti sunan MOOV by Garenta, basit adımlarla işlerinizi halletme imkanı sunuyor. Çağır-Kullan-Bırak adımlarını kullanarak dilediğiniz aracı kiralayabileceğiniz uygulamada işlerinizi kolaylıkla halledebiliyorsunuz. Dilediğiniz aracı istediğiniz noktaya bıraktırıp aracınızı teslim alabiliyorsunuz. Araçla işiniz bitttiğinde ise dilediğiniz yere aracınızı bırakabiliyorsunuz. Araç parkı derdini de ortadan kaldıran MOOV by Garenta sürekli araç kiralayanlara göre bir uygulama diyebilirm. Basit arayüzü ve kullanımıyla da dikkat çeken MOOV by Garenta sizleri bekliyor.

MOOV by Garenta uygualmasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

MOOV by Garenta

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
71 MB DOSYA BOYUTU

Basit bir araç kiralama uygulaması

MOOV by Garenta, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz basit bir araç kiralama uygulaması olarak dikkat çekiyor.

Araç kiralamak isteyenlere hizmet sunan bir uygulama olan MOOV by Garenta, basit adımlarla dilediğiniz aracı kiralamanıza olanak sağlıyor. 3 basit adımda dilediğiniz aracı kiralayıp işlerinizi halledebileceğiniz uygulama ile pek çok kolaylıktan yararlanabiliyorsunuz. Dilediğiniz noktadan araç teslim alma ve aracı teslim etme gibi imkanları kullanıcılarına sunan MOOV by Garenta, sürekli araç kiralayanların işlerini bir hayli kolaylaştırabilecek bir uygulama diyebilirim. Basit bu kullanıma sahip olan uygulama ile kısa sürede aracınızı kiralayabiliyorsunuz. Araç parkı derdini de ortadan kaldıran MOOV by Garenta sürekli araç kiralayanlara göre bir uygulama diyebilirm. Basit arayüzü ve kullanımıyla da dikkat çeken MOOV by Garenta sizleri bekliyor.

MOOV by Garenta uygualmasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Garenta MOOV

    Garenta MOOV uygulaması ihtiyaç duyduğunuz anlarda saatlik araç kiralama hizmetini sizlere sunuyor.
  • Vivi

    Vivi uygulaması dünyanın birçok noktasında güvenilir bir şekilde araç kiralamanızı kolaylaştırıyor.
  • Europcar

    Europcar uygulaması ile yurt içinde veya yurt dışında kolayca araç kiralayabilirsiniz.
  • Yolcu360

    Yolcu360 uygulamasını telefonunuza indirin, 1 dakikada online araç kiralayın.
  • Garenta

    Garenta uygulamasıyla Android cihazlarınız üzerinden araç kiralama işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.
  • WorldMate

    World Mate, seyahatinizi planlama, seyahat rotanız içersinde araç kiralama, hotel rezervasyonu yapabilme ve yaptığınız tüm harcamaları kayıt altına alabilmenize olanak veren mobil cihazlar için hazırlanmış bir Android uygulamasıdır.
  • Skyscanner

    Android cihazlarınız için en uygun uçak, otel ve araç kiralama fiyatlarını bulmak için Skyscanner uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • Avis

    Avis uygulaması, en uygun fiyatlarla ve güvenli bir şekilde araç kiralamanızı kolaylaştırıyor.