More or Less

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

More or Less reflekslerinizi test eden bir zeka oyunudur

More or Less oyunculara reflekslerini heyecan verici bir şekilde test etme imkanı veren bir mobil zeka oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan More or Less hafızanızı, reflekslerinizi, göz-el koordinasyonunuzu ve konsantrasyonunuzu ölçen, aynı zamanda da zihninizi geliştiren bir oyun olarak öne çıkıyor. Oyunda temel olarak bize arka arkaya farklı sayılar gösteriliyor ve biz bu sayıların bir önceki sayıya göre az mı çok mu olduğunu belirlemeye çalışıyoruz. Fakat oyun giderek hızlanınca hafızamızı zorlamaya ve reflekslerimizi kullanmaya başlıyoruz.

More or Less basit bir şekilde oynanabiliyor. Oyunda karşımıza çıkan sayının bir önceki sayıdan az mı çok mu olduğunu belirlemek için parmağımızı ekranda yukarıya veya aşağıya doğru sürüklüyoruz. Parmağımızı yukarıya doğru kaydırdığımızda karşımıza çıkan sayının bir öncekinden büyük, aşağıya doğru kaydırdığımızda az olduğunu belirtiyoruz. Tabi bu işi yapabilmek için kısa bir süreye sahibiz.

More or Less içerisinde 2 farklı oyun modu yer almakta. Arcade modunda oyunda hata yapana kadar ilerliyoruz ve en yüksek puanı toplamaya çalışıyoruz. Time modunda ise zamana karşı yarışıyoruz. Bize belli bir süre veriliyor ve bu süre içerisinde en çok doğru tahmini yapmaya çalışıyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Make It Less

    Make It Less, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Right or Wrong

    Right or Wrong bulmaca ve refleks oyunu dinamiklerini harmanlayan başarılı bir oyun ve tamamen ücretsiz olarak indiriliyor.
  • True or False

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bulmaca oyunudur.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Less Angels Crime

    Less Angels Crime mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Shark or Die

    Shark or Die FREE bağımlılık yapıcı bir balık yeme oyunudur
  • Collect or Die

    Collect or Die, Android mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir platform oyunudur.
  • Follow Line or Die

    Online Follow Line or Die, Android için geliştirilen ücretsiz beceri oyunudur.