Mortadelo & Filemon: Frenzy Drive

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
335 TOPLAM İNDİRME

Mortadelo & Filemon: Frenzy Drive ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil yarış oyunudur

Mortadelo & Filemon: Frenzy Drive hızlı ve eğlenceli bir oynanışı güzel grafiklerle birleştiren bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kurtaran akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Mortadelo & Filemon: Frenzy Drive'da Mortadelo ve Filemon adlı kahramanlarımızın hikayesi konu alınıyor. Yaşadıkları şehir Jimmy the Freak tarafından tehdit edilen bu iki kahramanımız bu azılı suçluyu durdurmak için güç birliği yapıyorlar ve araçlarına atlayarak Jimmy'nin peşine düşüyorlar. Biz de onlara bu maceralarında katılıyoruz ve eğlenceye ortak oluyoruz.

Mortadelo & Filemon: Frenzy Drive'ın oynanışı oldukça renkli. Bir aksiyon oyunu ile yarş oyununun karışımı olarak tanımlanabilecek oyunda kahramanlarımız araçları ile yol alırken bir yandan da silahlarımızı kullanarak düşmanlarımızın bizi durdurmasını engellemeye çalışıyoruz. Yol üzerindeki engellerden ve düşman ateşinden de kaçmamız gerekiyor. Yani bolca heyecan bizi bekliyor.

Mortadelo & Filemon: Frenzy Drive içerisinde farklı araç seçenekleri, kahramanlarımız için komik kostüm çeşitleri bizi bekliyor. Güzel ve göze hoş görünen grafiklerle süslenmiş oyun kısa sürede bağımlılık yapabilmekte.

Can Erdil Şentürk

Mortadelo & Filemon: Frenzy Drive

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
87.8 MB DOSYA BOYUTU

Mortadelo & Filemon: Frenzy Drive ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur

Mortadelo & Filemon: Frenzy Drive farklı oyun türlerini birleştiren bir yapıya ve güzel bir görünüme sahip olan bir mobil yarış oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Mortadelo & Filemon: Frenzy Drive bir aksiyon oyunu ile yarış oyununun karışımı şeklinde tasarlanmış. Oyunda iki komik kahramanın maceralarına tanık oluyoruz. Mortadelo ve Filemon adlı kahramanlarımız çok aksiyon seviyorlarmış gibi görünmeseler de yaşadıkları şehir Jimmy the Freak tarafından tehdit edilince ister istemez birer kahramana dönüşüyorlar. Oyun boyunca aracımıza atlayarak Jimmy ve adamlarının peşinden koşuyoruz ve onları durdurmaya çalışıyoruz.

Mortadelo & Filemon: Frenzy Drive oldukça güzel grafiklere sahip. Oyun içerisinde temel amacımız bir yandan en yüksek hızda ilerlemek ve engellere çarpmadan yolumuza devam etmek diğer yandan düşman ateşinden kaçınarak silahlarımızı kullanmak ve düşmana ateş ederek onları durdurmak. Oyunun bu nedenle heyecan dolu bir oynanış sunduğu söylenebilir.

Mortadelo & Filemon: Frenzy Drive'da başarılar kazandıkça yeni araçların kilidini açabiliyoruz. Ayrıca kahramanlarımız için farklı ve komik kostüm seçenekleri de oyunda bizi bekliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Frenzy Arena - Online FPS

    Frenzy Arena mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Zombie Chicken Frenzy

    Zombie Chicken Frenzy oldukça eğlenceli bir Android oyunudur
  • Frenzy Zombie

    Zombi ordusuna karşı ne kadar hayatta kalabilirsiniz?
  • Fire Balls Food Frenzy

    Platform oyunu oynayacağız.
  • Pet Frenzy

    Pet Frenzy, sevimli hayvanların yer aldığı üçlü eşleştirme oyunu.
  • Circle Frenzy

    Circle Frenzy'de durmadan hareket eden karakterimizi etraftaki objelere çarpmadan ilerletmeye çalışıyoruz.
  • Jelly Frenzy

    Jelly Frenzy'de aynı renge sahip olan jöleleri eşleştirip en yüksek skoru almaya çabalıyoruz.
  • Farm Frenzy 3

    Farm Frenzy 3 ücretsiz bir çiftlik kurma oyunudur