Moto Rider

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
510 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Moto Rider mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir motor yarışı oyunudur

Moto Rider adrenalin dolu anlar yaşamanızı mümkün kılan ve kısa bir süre oynadıktan sonra elinizden bırakamayacağınız bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tablelterinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir trafik yarış oyunu olan Moto Rider'da şehrin en hızlı yarışçısı olmaya çalışan bir motorcuyu kontrol ediyoruz. Fakat bu iş için bizi ölümcül tehlikelerle dolu bir yarış tecrübesi bekliyor.

Moto Rider'da temel amacımız yoğun trafiğin olduğu yollarda motorumuzla son sürat yol almak. Bu işi gerçekleştirebilmek için trafikteki araçların arasından yağ gibi sıyrılmamız, karşımıza çıkan engellere dikkat ederek kaza yapmamamız gerekiyor. Kaza yaptığımızda oyun sonlandığı için oyun baştan başlamak zorunda kalıyoruz. Araçlara ne kadar yakın geçersek o kadar yüksek bonus puan yakalayabilmemiz mümkün.

Moto Rider'da para kazandıkça yeni motorların kilidini açabilmemiz mümkün. Oyunun ortalama bir grafik kalitesine sahip olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moto Rider APK

    Moto Rider GO APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir popüler motosiklet yarışı oyunu. Lisanslı gerçeğiyle birebir motosikletler yer alıyor.
  • Moto Rider APK

    Keyifli motosiklet yarışları yapabileceğiniz Moto Rider APK'da, farklı pistlerde diğer oyunculara karşı mücadele verebilirsiniz.
  • Moto Rider 3D: City Mission

    Moto Rider 3D: City Mission keyifli bir mobil yarış oyunudur
  • Moto Rider Traffic

    Moto Rider Traffic, Android telefon ve tablet sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği heyecanlı ve eğlenceli bir motor oyunu.
  • Moto Rider In Traffic

    Motosiklet yarışlarına hoş geldiniz.
  • Highway Motorbike Rider

    Highway Motorbike Rider mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Faily Rider

    Faily Rider mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Flail Rider

    Flail Rider mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur