Mp3 Player HD

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,574 TOPLAM İNDİRME
3.7 MB DOSYA BOYUTU

Mp3 Player HD, eğer Android cihazlarınız üzerindeki standart müzik uygulamasından sıkıldıysanız ve farklı bir şeyler arıyorsanız şık tasarımı ile en iyi alternatifler arasında.

Mp3 Player HD, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanabileceğiniz hem ücretsiz hem de güçlü ve gelişmiş bir müzik çalar uygulaması. Kilit ekranında çalma, gelişmiş ekolayzır, şarkı sözlerini gösterme, materyal tasarım, yerel müzik araması, şarkıları favori olarak seçme ve benzeri özellikleri ile güçlü bir müzik oynatıcı olan bu uygulama sayesinde müzik dinleme deneyiminiz tamamen değişiyor.

Uygulamanın desteklediği müzik formatları: MP3, MP2, MP1, Flac, Midi, Wma, Wav, Aac, Wmv vb.

Elinizi sola ve sağa doğru kaydırarak şarkı değişimi yapabildiğiniz uygulamanın en çok öne çıkan özelliği ise materyal ve şık tasarımı. Ses dosyalarını düzenleme özelliğini de içerisinde barındıran Mp3 Player HD, zil sesi ayarı, renkli arka temalar kullanma, farklı şarkı çalma modları, çalma listeleri oluşturma vb. daha pek çok özelliğe de sahip.

Eğer sıkı bir müzik severseniz ve Android mobil cihaza sahipseniz bu farklı ve güçlü olan müzik çalar uygulamasını ücretsiz olarak indirip mutlaka denemenizi tavsiye ederim.


Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MP3 Player

    MP3 Player, Android cihazlarınızın standart müzik oynatıcısı yerine kullanabileceğiniz alternatif ve şık bir Android MP3 oynatma uygulamasıdır.
  • Müzik Çalar - MP3 Çalar

    Music Player - MP3 Player Android için ücretsiz MP3 çalar, MP3 dinleme uygulaması arayanlara tavsiyemizdir.
  • Indie Mp3 Player

    Indie Mp3 Player uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan MP3'lerinizi kolayca dinleyebilirsiniz.
  • Lark Player APK

    Lark Player APK'da, tüm önemli müzik ve video formatlarındaki içeriklerinizi yüksek kalitede oynatabilirsiniz.
  • AT Player APK

    AT Player APK İndir Android: Ücretsiz müzik dinlemek, MP3 indirmek için en iyi programlardan biri
  • Peggo MP3 (APK)

    YouTube'dan müzik indirmek için en iyi Android uygulaması
  • Myt Mp3 Downloader APK

    MYT MP3 indirmek için en iyi program. Bedava müzik dinlemek için MYT Müzik (MYT Material) Android uygulamasını yükleyin.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.