Mr Flap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
154 TOPLAM İNDİRME

Mr Flap, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en eğlenceli ve en zorlu beceri oyunlarından bir tanesidir.

Mr Flap, Android telefon ve tablet sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği muhteşem bir beceri oyunudur. Flappy Bird rüzgarının gelip geçmesinden sonra benzer oyun yapısında farklı oyunların gelişimine devam ediliyor. Fakat bugüne kadar gördüğüm en iyilerden bir tanesi olan Mr Flap, oyun yapısı ile Flappy Bird'e benzese de, geri kalan özellikleri ile tamamen farklılaşıyor.

Renkli ve dairesel bir platform üzerinde oynadığınız oyunda, kare ve ufak bir kuş ile kanat çırparak bloklar arasından geçmeye çalışıyorsunuz. Oyuna ilk başladığınızda daire etrafında sadece 3 blok varken, ilerledikçe bu rakam artacak ve oyun çok daha zorlaşacaktır. Başlangıç noktasına göre daire etrafında tam bir tur attığınızda puanınız 1 olmakta ve her turu tamamladığınızda 1 puan daha kazanmaktasınız. Ayrıca belirli puan seviyelerinde ekranın rengi tamamen değişerek zorluk seviyesi de artmaktadır.

Kendine özgü bir oynanışa ve grafiklere sahip olan oyunu denediğinizde seveceğinize eminim. Flappy Bird'e göre çok daha zor olan oyunu oynadıkça hırs yapacağınız kesin. Eğer sizden yüksek puan yapan arkadaşlarınız varsa telefonunuzu elinizden düşürmeyebilirsiniz. Arkadaşlarınızı geçerek en yüksek puan sahibi olmak için hızlı reflekslere sahip olmalı ve dikkatli oynamalısınız.

En eğlenceli ve zorlu Flappy Bird alternatiflerinden biri olan Mr Flap'i Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Mr Flap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
4.9 MB DOSYA BOYUTU

Mr Flap, iOS cihaz sahiplerinin ücretsiz olarak indirerek oynayabileceği alternatif Flappy Bird oyunlarından bir tanesidir.

Mr Flap, Flappy Bird alternatifi oyunlar arasında yer alan fakat benzer oyunlara göre çok daha farklı ve eğlenceli bir iOS uygulamasıdır. iPhone ve iPad kullanıcılarının ücretsiz olarak indirebileceği oyundaki amacınız çember arasında dönerken hareket eden bloklar arasından geçerek bir turu tamamlamak ve puan kazanmak. Oyun yapısı itibariyle Flappy Bird'e benzerlik göstermesine rağmen, tasarımı ve grafikleri ile Flappy Bird'den çok daha değişik ve güzel bir oyundur.

Oyunda küçük bir kare kuşu kontrol ederek, blokların arasından geçmeye çalışacaksınız. Fakat bu blokları sabit değil. Hem siz daire etrafında döneceksiniz hem de blokları sürekli alçalıp yükselerek sizin geçişinizi zorlaştıracak. Bununla da kalmayarak, bir puan kazanmak için blokların arasından geçmek yeterli olmayıp, daire etrafında tam bir turu tamamlanız gerekiyor. Bu tür oyunlarda yüksek puanlar yapmamla popüler olsam da, Mr Flap beni bile epey zorladı diyebilirim. Elde ettiğiniz yüksek skorları yorum bölümünden bizlerle paylaşarak küçük bir yarış içine girebiliriz.

Aldığınız puan arttıkça belirli noktalarda oyunun zorluğu artmaktadır. Örneğin 5 tur tamamlayarak 5 puana ulaştığınızda ekranın rengi maviden pembeye dönerek, bir tur içerisinde geçmeniz gereken blok sayısı 3'den 4'e çıkacak. Bunun anlamı oyunda ilerledikçe daha zorlu dakiklar sizi bekliyor demek.

Oldukça renkli ve modern bir tasarıma sahip olan oyunun hem oynanışını hemde görünümünü beğeneceğinize eminim. iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve renkli bir oyun arıyorsanız, son zamanlarda en favori oyunum Mr Flap'i ücretsiz olarak indirerek kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Oyun hakkında daha fazla fikir sahibi olmak için aşağıdaki kısa tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fatal Flap

    Beceri ve zeka gerektiren zevkli bir mobil oyun
  • Mr Dash

    Mr Dash, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz keyifli bir beceri oyunu.
  • Mr Jump

    Mr Jump, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Mr. Right

    Mr. Right mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Mr Bean - Risky Ropes

    Mr Bean, uçurumda sıkıştı. Güvenli şekilde inmesini sağlayın.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Mr. Muscle

    Mr. Muscle'da havaya kaldırdığı halteri dengede tutmaya çalışan karaktere yardımcı olmaya çalışıyoruz.
  • Mr Bow

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu