Mr Future Ninja

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Mr Future Ninja, ilginç yapılarla karşılaştığımız detaylı tasarlanmış sürükleyici bir ninja oyunu.

Mr Future Ninja, mobil platformda en detaylı grafiklere sunan, oynanışıyla da farkını gösteren ninja oyunu. Appsolute Games tarafından geliştirilen oyunda arkadaşlarımız üzerinde deneyler yapmayı planlayan bir şirketi durdurmak için mücadele veriyoruz. Yolculuğumuz boyunca Monument Valley oyunundaki gibi ilginç birçok binayla karşılıyoruz.

Android telefonunuzda oynayabileceğiniz en kaliteli görsel çizgilerine sahip, farklı türleri (aksiyon, platform, macera) harmanlayan bir ninja oyunu Mr Future Ninja. Eş zamanlı üç ninjayı kontrol ettiğimiz oyunda önümüze birçok engel çıkıyor. Farklı formda robotlarla kesinlikle yüz yüze gelmememiz gerekiyor. Onlara görünmeden, gizliliğimizi koruyarak ilerlememiz zor ancak imkansız değil. Hareket halinde olmaları, yapılar ardına girip çıkmalarından faydalanarak kapıları açıyoruz.

Erkan Calp

Mr Future Ninja

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
305 MB DOSYA BOYUTU

Mr Future Ninja, iPhone ve iPad'de oynanabilen detaylı, üst seviye grafiklere sahip ninja oyunu.

Mr Future Ninja, hikaye üzerine kurulu ender ninja oyunları arasında. Fütüristik gökdelende tutsak olan arkadaşlarımızı kurtarmak için mücadele verdiğimiz yapımda Monument Valley oyununda gördüğümüz ilginç yapılar karşımıza çıkıyor.

iOS platformunda da ücretli olarak indirilmeye açılan Appsolute Games imzalı ninja oyunu My Future Ninja’da klanlarımızı kaçırıp deneyler yaptığını bildiğimiz bir şirketi durdurmak, ortadan kaldırmak için uğraş veriyoruz. Gökdelende birçok tuzağın yanı sıra akıllı robotları atlamak için arkadaşlarımızla birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Yönettiğimiz üç karakterin de yetenekleri, özellikleri farklılık gösteriyor. Üçünü aynı anda kontrol etmek durumunda değiliz. Birini kontrol ederken diğerleri de peşimizden geliyor. Hangi noktada hangi ninjayı kullanacağımız elbette söylenmiyor. Engeli görüp kendimiz buluyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MARVEL Future Revolution

    MARVEL Future Revolution, Marvel'ın mobildeki ilk açık dünya aksiyon rpg oyunu.
  • Past For Future

    Eşsiz deneyim sunan bir macera oyunu
  • Hollow Ninja

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Hollow Ninja mobil oyunu köyüne sahip çıkan cesur bir ninjayı canlandıracağınız heyecanlı bir macera oyunudur.
  • Ninja Arashi 2 APK

    Ninja Arashi 2 APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir karanlık temalı yüksek kalitede grafiklere sahip ninja oyunu.
  • Bleach Ninja

    Anime, Manga veya Shinobi'yi seviyorsanız, Bleach Ninja tam size göre bir RPG oyunu.
  • Ninja Feet of Fury

    Ninja Feet of Fury eğlenceli bir Android oyunudur
  • Ninja Joe

    Ninja Joe heyecan dolu bir platform oyunudur
  • Teenage Mutant Ninja Turtles: Legends

    Teenage Mutant Ninja Turtles: Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur