MSTY

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Arkadaşlarınıza resimli ve müzikli mesajlar göndererek, daha eğlenceli mesajlaşmalar gerçekleştirebilirsiniz.

Klasik mesajlaşma uygulamalarından farkını sunduğu özelliklerle gösteren ve oldukça ilginç görünen MSTY uygulaması ile arkadaşlarınıza müzik ve resimlerden oluşan mesajlar gönderebilirsiniz.

Son derece basit bir arayüze ve kolay bir kullanıma sahip olan MSTY uygulamasında, ilk olarak şarkınızı seçiyorsunuz ve ardından fotoğraf ekliyorsunuz. Bu seçimleri yaptıktan sonra mesajınızı yazarak arkadaşınıza iletebiliyorsunuz. Eğlenceli bir iletişim deneyimi sunan MSTY uygulaması, mesajlaşmalarınızın daha etkili olmasını sağlıyor diyebilirim.

Arkadaşlarınızla, ailenizle ya da sevgilinizle konuşurken sadece kelimeleri kullanmak yerine, müzikli ve resimli mesajlarınız ile daha etkili bir sohbet deneyimi yaşayabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak sunulması da büyük bir avantaj olarak sayılabilecek MSTY uygulaması, Android cihazlarınız üzerinden arkadaşlarınızla yapacağınız mesajlaşmaları daha eğlenceli ve unutulmaz hale getirecektir diye düşünüyorum.

Volkan Yılmaz

MSTY

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

MSTY, arkadaşlarımızla eğlenceli yoldan mesajlaşmamıza imkan veren ilginç bir uygulama.

MSTY, mesajlaşma uygulamaları arasından ilginç özellikleri sayesinde sıyrılmayı başarıyor ve ortaya özgün bir kullanım deneyimi çıkartıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu uygulama sayesinde arkadaşlarımıza kendi seçeceğimiz müzik ve resimlerden oluşan mesajlar gönderebiliyoruz.

Açıkçası uygulamanın kullanımı son derece kolay. Yapmamız gereken sadece üç adım var. İlk olarak kendimize bir şarkı seçiyoruz ve arından da fotoğraf ekliyoruz. En son olarak da mesajımızı yazıyoruz ve arkadaşımıza gönderiyoruz.

MSTY'nin temel vaatleri arasında hem eğlenceli bir haberleşme deneyimi yaşatmak hem de mesajların daha etkili olmasını sağlamak var. Sadece kelimelerin hakim olduğu mesajlaşma uygulamalarındansa MSTY sayesinde arkadaşlarınıza göndereceğiniz her mesajın unutulmaz olmasını sağlayabilirsiniz.

Başarılı ve özgün bir uygulama olarak akıllarımızda yer eden MSTY, arkadaş gurubunuzla olan mesajlaşmalarınızı çok daha eğlenceli kılacak.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ultratext

    Ultratext
  • Airtime

    Airtime, arkadaşlarınızla görüntülü sohbet edebileceğiniz, birlikte video izleyip anı paylaşabileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması.
  • Vodafone Message+

    Vodafone Message+, arkadaşlarınız ile kolay ve hızlı bir şekilde iletişim kurabilmeniz için hazırlanan, bir çok gelişmiş özelliğe sahip bir mesajlaşma uygulamasıdır.
  • Dasher Messenger

    Dasher Messenger sayesinde sosyal çevremizle mesajlaşabilir, onlara GIF'ler, videolar gönderebilir ve aramızda kesintisiz bir iletişim ağı kurabiliriz.
  • Messenger Kids

    Messenger Kids Android uygulamasını indirin, çocuğunuzun sanal ortamda kimlerle konuştuğunu bilin.
  • ChatON

    Samsung tarafından geliştirilen global bir sosyal ağ yaratma ve kullanıcıların tek bir noktadan tüm arkadaşlarına ulaşmasını, anlık mesajlaşabilmesini sağlayan platform bağımsız bir sohbet uygulamasıdır.
  • Confide

    Confide ile mesajlarınızın güvenliğini sağlayabilirsiniz
  • Jongla

    Jongla, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır.