M.U.D. Rally Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
324 TOPLAM İNDİRME

M.U.D. Rally Racing, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir ralli simülasyonudur.

M.U.D. Rally Racing, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz gerçekçi bir ralli simülasyonudur. Hızlı ve tempolu bir oyun olarak karşımıza çıkan M.U.D. Rally Racing'de inanılmaz deneyimler yaşıyorsunuz.

Gerçek bir ralli pilotu deneyimi sunan M.U.D. Rally Racing, gece ve gündür moduna sahip olan harika bir yarış oyunudur. Çamur, kar, kir ve asfalt hepsi bu oyunda. Harika sürüş deneyimleri yaşadığınız ve sürükleyici etkisiyle mest olduğunuz bir ralli oyunu olan M.U.D. Rally Racing, arabalardan hoşlananların telefonlarında olması gereken bir oyundur. Harika fizik motoru, gerçekçiliği yüksek yarış pistleri ve özelleştirilebilir arabalarıyla harika bir yarış oyunu olarak nitelendirebileceğimiz M.U.D. Rally Racing'de çok eğleniyorsunuz. Çok oyuncu moduna da sahip olan oyunda tüm düyaya gücünüzü gösterebiliyor ve kimin daha iyi sürücü olduğunu kanıtlayabiliyorsunuz. 

Gerçek ralli yarışlarındaki gibi bir atmosfere sahip olan oyun iki farklı şampiyona modunu içeriyor. Yeni başlayanlar ve efsanevi sürücüler için farklı şampiyonların yer aldığı oyunda yarışın tüm heyecanını hissedebiliyorsunuz. Özelleştirilebilir arabalar ve farklı yarış pistleri sizleri bekilyor. Saatlerce telefon başına kitlenmenizi sağlayacak M.U.D. Rally Racing'i mutlaka indirmelisiniz.

M.U.D. Rally Racing oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

M.U.D. Rally Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
79 TOPLAM İNDİRME
266 MB DOSYA BOYUTU

M.U.D. Rally Racing, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir ralli simülasyonudur.

M.U.D. Rally Racing, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz gerçekçi bir ralli oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Hız, tempo ve adrenalinin yer aldığı oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Gerçekçiliği son derece yüksek pistlerde geçen bir ralli yarışı olarak karşımıza çıkan M.U.D. Rally Racing, hız ve temponun bolca yer aldığı bir oyundur. Gece ve gündüz modlarının yer aldığı oyunda rakiplerinize karşı mücadele veriyor ya da gerçek zamanlı yarışlara katılarak sürüş becerilerinizi gösterebiliyorsunuz. Yarış oyunlarından hoşlanan biriyseniz bu oyunun mutlaka telefonlarınızda olması gerekiyor. Gerçek bir ralli deneyimi sunan M.U.D. Rally Racing, farklı pistlere ve arabalara da sahip. Bu nedenle her seferinde başka hislere kapılabiliyor ve oyundan kopamıyorsunuz. Ayrıca oyunda kullandığınız arabaları kişiselleştirebiliyor ve kendi ayarlamalarınızı yapabiliyorsunuz.

Sürükleyiciliği yüksek bir oyun olarak dikkat çeken M.U.D. Rally Racing, iki farklı şampiyonaya sahip. Harika bir deneyim sunan oyunda efsanevi sürücülerle karşılaşabiliyor ve eşsiz deneyimler yaşayabiliyorsunuz. Gerçek bir ralli atmosferi sunan oyun mutlaka ilginizi çekecektir. Sizi saatlerce telefon başına kitleyebilecek özelliklere sahip olan oyunda gerçekten yarışıyor hissine de kapılabiliyorsunuz. M.U.D. Rally Racing oyununu mutlaka denemelisiniz.

M.U.D. Rally Racing oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Highway Rally: Fast Car Racing

    Highway Rally: Fast Car Racing, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir yarış oyunu.
  • World Rally Racing

    World Rally Racing ile dünyanın farklı nıktalarındaki parkurlarda ralli heyecanını yaşayabilirsiniz
  • Skid Rally: Drag, Drift Racing

    Keyif dolu yarışlar bizleri bekliyor.
  • Rally Racer Dirt APK

    Rally Racer Dirt APK, farklı oyun modları sunan yüksek kalitede grafiklere sahip drift tabanlı ralli yarışı oyunu. Rally yarışlarına ilgi duyanlar için mobil oyunu öneririz.
  • CarX Rally

    CarX Rally Google Play'de! En iyi Android drift yarış oyunlarının geliştiricisi ralli yarış oyunu ile karşımıza çıkıyor.
  • Rush Rally Origins

    Rush Rally Origins, Android telefonunuzda oynayabileceğiniz ralli yarış oyunu.
  • Rush Rally 3

    Rush Rally 3: Mobilde konsol kalitesinde ralli yarış oyunu
  • No Limits Rally

    No Limits Rally mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur