MultiStage Recovery

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12,380 TOPLAM İNDİRME
2.44 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınız, hafıza kartınız, dijital kamerlarınız ve daha birçok dijital bellek diskiniz üzerinde ki yanlışlıkla sildiğiniz dosyalarınızı geri getirmenize olanak tanıyan bu yazılım ile artık sildiğiniz dosyalarınızı kolaylıkla

MultiStage Recovery, önemli dosyalarınızı bilgisayarınızdan yanlışlıkla sildiğinizde hatta 'Geri Dönüşüm Kutusu'ndan dahi kaldırdığınızda, sildiklerinizi size geri getirebilecek bir program.

İster acemi, ister profesyonel bir bilgisayar kullanıcısı olsun, hemen herkes bazen dikkatsizlikle, bazen de bilmeyerek bilgisayarda ki önemli dosyalarını silmektedir. Hatta geri dönüşüm kutusundan da kaldırmaktadır. İşte tam bu durumlarda MultiStage Recovery devreye girmektedir.

Sıradan bir virüs saldırısı, tesadüfi bir veri kaybı ve disk biçimlendirilmesi gibi durumlarda kaybettiğiniz dosyalara, dijital kamera kartlarınıza, diğer dijital depolama aletlerinize kadar birçok alandaki veri kayıplarınızı önler. Güçlü allogaritması sayesinde bunları kolayca ve hızlı bir şekilde gerçekleştirir. NTFS/NTFS5, FAT12/16/32/VFAT dosya sistemlerini destekler.

Önemli! Programın deneme sürümü 35 Kb ve altı dosyalar üzerinde işlem yapma ile sınırlıdır. Diğer özelliklerini tam olarak kullanabilirsiniz.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Windows File Recovery

    Windows File Recovery İndir: Ücretsiz dosya kurtarma programı ile kaybolan verileri geri getirmek çok basit!
  • iBeesoft Data Recovery

    iBeesoft Data Recovery, kaybolan/silinen dosyaları kurtarmanıza yardımcı olan veri kurtarma programıdır.
  • Boomerang Data Recovery

    Boomerang Data Recovery İndir Windows: Silinen, kaybolan dosyaları geri getirmek için veri kurtarma programı
  • Magic Partition Recovery

    Magic Partition Recovery disk bölümü kurtarma programı, FAT ve NTFS disklerden kaybolan ve silinen dosyaları geri getirmenize yardımcı olur.
  • Gihosoft Android Data Recovery Free

    Gihosoft Android Data Recovery Free, Windows üzerinde kullanılabilen ve Android işletim sistemi kullanan cihazlarda dosya kurtarma işlemi yapan bir programdır.
  • Gihosoft iPhone Data Recovery Free

    Gihosoft iPhone Data Recovery Free, iOS işletim sistemi kullanan cihazlarınızda sildiğiniz ya da yanlışlıkla ortadan kaybolan dosyalarınızı geri alabilmek adına kullanabileceğiniz bir tür ücretsiz iPhone dosya kurtarma programıdır.
  • ToolWiz File Recovery

    ToolWiz File Recovery, yanlışlıkla silinen dosyalarınızı ve verilerinizi kurtarabileceğiniz bir dosya kurtarma programıdır.
  • SoftPerfect File Recovery

    SoftPerfect File Recovery, kurulum gerektirmeyen kullanımı son derece basit bir dosya kurtarma programı.