Murat 124 Drift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
2,925 TOPLAM İNDİRME

Murat 124 Drift ile çılgıcasına drift atmanın keyfini yaşayabilirsiniz

Murat 124 Drift oyunculara zamanında ülkemizde oldukça popüler bir araba olan Murat 124 efsanesini kullanarak özgürce drift atma imkanı sunan bir mobil yarış oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir araba yarışı olan Murat 124 Drift'te modifiye edilmiş bir Murat 124'ü kullanarak arabanızı yanlamanın keyfini çıkarabilirsiniz. Murat 124 Drift gerçekçi grafikleri ve ses efektleri ile size aradığınız eğlenceyi sunabilecek kapasiteye sahip olan bir mobil oyun.

Murat 124 Drift'de temel amacımız diğer araçlarla yarışarak bitiş çizgisinden ilk geçen araba olmak yerine aracımızı olduğunca çok yanlayarak en yüksek puanı toplamak. Bu iş için Android cihazınızın hareket sensörünü kullanmaktasınız ve oyunun bu kontrol sistemi size tıpkı bir direksiyon kullanıyormuşsunuz gibi gerçekçi bir tecrübe yaşatmakta.

Murat 124 Drift'de 2 farklı oyun haritası yer alıyor. Arena haritasında rampalardan uçabiliyorsunuz ve drift atarak en yüksek puanı toplamaya çalışıyorsunuz. Şehir haritasında ise şehir içinde yolculuk yapabiliyor ve herhangi bir kısıtlama olmadan dilediğiniz gibi modifiye Murat 124'ünüz ile drift atabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tüplü ve Öfkeli

    Tüplü ve Öfkeli, bir zamanların en iyi arabaları olan Murat 124 ve Şahin 131'i kullanarak yarışlara katılacağınız mükemmel bir Android oyunudur.
  • Absolute Drift

    En iyi drift yarışçıları bu oyunda
  • Sling Drift

    Tek parmakla oynanan drift yarış oyunu
  • Snow Drift

    Drift yaparak karları temizleyin.
  • Drift Max APK

    Drift Max APK, yarış pistlerinde yanlayarak şov yapacağınız ve en iyi dereceyi elde etmeye çalışacağınız heyecanlı bir Android araba yarışı oyunu.
  • Torque Drift APK

    Torque Drift APK Android araba oyununda gerçek zamanlı drift yarışlarına katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunlarından Torque Drift ücretsiz oynanabilir.
  • Drift Zone 2

    Ufak boyutlu kaliteli grafiklere sahip drift yarış oyunu
  • Drift Max World

    Mobildeki en iyi drift yarış oyunu!