Murder Room

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
525 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz korku temalı bir oyundur.

Murder Room, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz korku temalı bir macera oyunudur. Birinci şahıs gözünden oynayacağınız oyun temelde bir odadan kaçış oyunu olsa da fazlasıyla korkunç olması onu öne çıkaran özelliklerden birisi.

Oyunda kendinizi bir odada seri katille birlikte buluyorsunuz ve odadaki eşyaları ve çeşitli elementleri kullanarak kendinizi tehlikeden uzaklaştırmanız gerekiyor. Genel olarak korkunç bir atmosfere sahip olan oyun yine sesler ve müziklerle de desteklenerek daha da korkutucu bir hale sokulmuş.

Benzer oda oyunlarındaki gibi bunda da dokunarak eşyalarla etkileşim içine girebiliyorsunuz. Toplayabildiğiniz eşyaları alıp diğer eşyalarla birlikte kullanabiliyorsunuz. Sağa ve sola parmağınızı kaydırdığınızda perspektifinizi değiştirebiliyorsunuz. Kısaca, kolay kontrollere sahip olduğunu söyleyebilirim.

Eşyaların haricinde benzer odadan kaçış oyunlarında olduğu gibi burada da çözmeniz gereken gizemler ve yapmanız gereken görevler bulunuyor. Kendinizi kurtarmak için bunları sırasıyla yerine getirmeniz gerekiyor. Oyunda bir de ipucu sistemi bulunuyor. Eğer takılırsanız elinizdeki paralarla bu ipuçlarından satın alabiliyorsunuz.

Eğer siz de bu tarz korku temalı oyunları seviyorsanız, indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Murder Room

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
47.1 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz korku temalı bir oyundur.

Korku temalı oyunları seviyorsanız Murder Room göz atmanız gereken oyunlardan bir tanesi. Murder Room iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir korku temalı odadan kaçış oyunudur.

Kendinizi bir anda bir seri katille aynı odada kilitli bulduğunuz oyunda birinci şahıs gözünden oynuyorsunuz. Temel olarak bir odadan kaçış oyununda yaptığınız hareketleri yapıyorsunuz diyebilirim.

Yani parmağınızla dokunarak toplayabileceğiniz eşyaları keşfetmeye çalışıyorsunuz. Toplayabildikleriniz topluyor, birbirleriyle etkileşim halinde kullanmaya çalışıyor ve odadan kaçmaya çalışıyorsunuz.

Yine bazı görevleri tamamlamaya ve gizemleri çözerek ilerlemeye çalışıyorsunuz. Genel olarak hem grafikleri hem de ses ve müzikleri ile korkutucu bir atmosfere sahip olan oyunun kontrolleri de bir hayli kolay. Bu yüzden kolayca adapte olabiliyorsunuz.

Takıldığınız zamanlarda kullanabileceğiniz ipuçları var ve bunları elinizdeki altınlarla satın alabiliyorsunuz. Altını da oyun içi satın almadan gerçek parayla alabiliyorsunuz. Eğer bu tarz korku oyunlarını seviyorsanız, indirip göz atmanızı tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Murder Hornet

    Küçük bir arı ol ve insanları sok!
  • Murder Hornet!

    Eşsiz bir simülasyon oyunu
  • Rec Room

    Rec Room ile Android cihazınızda eğlenceli anlar yaşayacaksınız.
  • Spotlight: Room Escape

    Spotlight: Room Escape, Android platformunda The Room kadar popüler odadan kaçış oyunu.
  • Samsara Room APK

    Samsara Room APK, içinde bulunduğunuz gizemli odadan kurtulmak için karşınızdaki bulmacaları çözmeye çalıştığınız bağımsız bir oyundur.
  • The Room

    The Room bizi gizemli bir maceraya konuk ediyor
  • Murder in the Alps

    Mobil platformda eğlenceli anlar bizleri bekliyor.
  • Murder Mystery

    60’dan fazla ve farklı cinayeti çözmeye çalışacağız.