Mushroom Wars 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
215 TOPLAM İNDİRME

Mushroom Wars 2, Android platformunda ödüllü gerçek zamanlı strateji oyunu olarak yerini alıyor.

Mushroom Wars 2, birçok ödül almış gerçek zamanlı strateji türünde Android oyunu. Adına bakıp ön yargıyla yaklaşmamanızı öneririm. Tek ve çok oyunculu birçok mod sunan strateji oyununda vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

2016’da App Store’da en iyi oyunlar arasına giren, 2017’de bağımsız geliştiricilerin katıldığı iki etkinlikte en iyi mobil oyun ve multiplayer oyunu ödüllerini alan Mushroom Wars’un devam oyununda görseller çok daha kaliteli, online oynanabilir yeni modlar var ve yeni karakterler eklenmiş. Her zaman olduğu gibi mantar kabileleri karşı karşıya geliyor. Sizse korkusuz mantar komutanı olarak yerinizi alıyor, ordunun nasıl yönetileceğini, savaş meydanlarının yönetiminin nasıl ele geçirileceğini gösteriyorsunuz.

Tek oyunculu modda oynamayı seçerseniz 4 sefer bölümü sizleri bekliyor. Mantar halkının her kabilesi için ayrı bölüm hazırlanmış, her bölümde de 50’den fazla hedef yer alıyor. Online moda geçtiğinizde ödül sisteminin bulunduğu lig mücadelelerinden güçlerinizi birleştirmenizi isteyen iki oyunculu moda birçok seçenek karşınıza çıkıyor. Oyunun multiplayer tarafı daha güçlü elbette.

Erkan Calp

Mushroom Wars 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
1.37 GB DOSYA BOYUTU

Mushroom Wars 2, iPhone ve iPad'de oynanabilen gerçek zamanlı strateji oyunu.

Mushroom Wars 2, mobil platformda birçok ödül almış gerçek zamanlı strateji türünde iOS oyunu. Yenilikçi kontrol sistemiyle iPhone’da da iPad’de de rahat oynanış sunan ödüllü strateji oyununda mantar kabileleri karşı karşıya geliyor. Evet, mantarlar cesur birer savaşçı olarak oyundaki yerlerini alıyorlar.

Cesur mantar kabilelerini karşı karşıya getiren gerçek zamanlı strateji oyununda korkusuz mantar komutanı olarak yerimizi alıyoruz. Her birini oynaması ayrı keyif veren çoklu oyuncu modunda veya mantar halkının her kabilesi için özel bölüm sunan tek oyunculu modda savaş meydanının yönetimini ele geçirmek için mücadele veriyoruz.

Görsellerin iyileştirildiği, yeni karakterlerin eklendiği, daha da önemlisi yeni çok oyunculu (multiplayer) modlarının eklendiği devam oyununda tek oyunculu modda bile zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Her bölümde 50’den fazla hedefiniz var. Çok oyunculu moda geçtiğinizde de ödül sisteminin bulunduğu ligler, düşmanlarınızı ortadan elbirliğiyle kaldırdığınız iki oyunculu mod, arkadaşlarınızla çatışma keyfini sürdüğünüz özel oyunlar ve dahası sizleri bekliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mushroom Wars: Space!

    Mushroom Wars: Space! mobil cihazları üzerinde keyifli bir strateji oyunu arayanların mutlaka değerlendirmesi gereken bir seçenek.
  • Mushroom Wars

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz strateji oyunudur.
  • Tribal Wars 2

    Tribal Wars 2 online altyapıya sahip olan bir strateji oyunudur
  • Angry Birds Star Wars 2

    Android cihazlar için yayınlanan Angry Birds: Star Wars 2 ile maceraya kaldığımız yerden devam ediyoruz.
  • Mushroom Heroes

    Mushroom Heroes, Android işletim sistemi üzerinde çalışabilen, kendine has bir platform-bulmaca oyunudur.
  • Shootout in Mushroom Land

    Shootout in Mushroom Land, her türlü silahı kullanabildiğiniz retro aksiyon oyunu.
  • Forest Clans - Mushroom Farm

    Forest Clans - Mushroom Farm, çiftlik kurma oyunlarından hoşlanan oyunseverlerin beğenisini kazanacak türden bir oyun.
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu