Music Messenger

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,738 TOPLAM İNDİRME

Music Messenger ile dinlediğiniz şarkıları kişilerinizle kolay, hızlı ve eğlenceli bir şekilde paylaşabilirsiniz.

Music Messenger, Android telefonunuzda bulunan şarkıları rehberinizde bulunan kişilerle paylaşabileceğiniz, onlarla müzik alışverişinde bulunabileceğiniz ve müzik dünyası / şarkılar üzerine keyifli sohbetler gerçekleştirebileceğiniz müzik tabanlı sosyal ağ uygulamasıdır.

Tamamen ücretsiz sunulan uygulama ile müzik kitaplığınızdaki şarkıları paylaşabileceğiniz gibi Music Messenger’ın kendi geniş müzik kataloğundan da seçim yapabilirsiniz. Müzik mesajlarınızı şarkıya kapak fotoğrafı ve yazı ekleyerek kişiselleştirebilirsiniz.

Müzikle yatıp kalkan arkadaşlarınızla şarkı alışverişinde bulunmanızı sağlayan Music Messenger, sosyal ağ tabanlı olduğundan kayıt gerektiriyor. Telefon numaranızı, ardından kullanıcı adınızı girerek kaydı tamamlıyor ve uygulamanın sade arayüzüne ulaşıyorsunuz. Inbox sekmesinde arkadaşlarınız tarafından gönderilen şarkılar, Songs sekmesinde şarkılarınız, Artists sekmesinde şarkıcılar, Playlists sekmesinde de hazırladığınız çalma listeleri bulunuyor.

Dinlediğiniz müzikleri paylaşmayı da seven biriyseniz yepyeni bir uygulama olan Music Messenger’ı kesinlikle denemelisiniz.

Erkan Calp

Music Messenger

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,558 TOPLAM İNDİRME

Music Messenger ile arkadaşlarınızla dinlediğiniz müzikleri paylaşabilir, sohbet edebilirsiniz.

Music Messenger, rehberinizdeki dilediğiniz kişiye müzik göndermenin en hızlı, basit ve eğlenceli yoludur. iPhone’unuzda bulunan şarkıları veya uygulamanın ucu bucağı olmayan müzik kataloğundan dilediğiniz bir şarkıyı arkadaşlarınızla anında paylaşabilirsiniz. Şarkıları paylaşırken kapak fotoğrafı ve yazı da ekleyebilirsiniz.

Music Messenger’a kaydolmak, dilediğiniz şarkıyı dilediğiniz kişiyle paylaşmak kadar kolaydır. Tek yapmanız gereken telefon numaranızı girmek ve kullanıcı adınızı belirlemek. Oldukça kısa süren kayıt işleminin ardından Music Messenger’ın modern ve sade tasarlanmış arayüzü sizleri karşılıyor. Bu arayüz üzerinden tek dokunuşla şarkı gönderebiliyor, gönderilen şarkıları dinleyebiliyor, dilerseniz çalma listeleri oluşturabiliyorsunuz.

Music Messenger Özellikleri:

  • Telefonunuzdaki şarkıları arkadaşlarınızla mesaj gönderir gibi paylaşabilirsiniz.
  • Dinlediğiniz şarkıları gönderebileceğiniz gibi arkadaşlarınız da size gönderebilir.
  • Şarkıları telefonunuzdan veya müzik kataloğundan seçebilirsiniz.
  • Mesajlarınızı fotoğraf ve yazı ile kişiselleştirebilirsiniz.
  • Çalma listeleri yapabilirsiniz.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • Amazon Music APK

    Dünyanın en popüler müzik dinleme uygulamalarından biri olan Amazon Music APK birçok kişi tarafından kullanılmakta.
  • Armada Music

    Armada Music, müzik hakkındaki en son haberlere ve popüler müzik listelerine ulaşabileceğiniz ücretsiz bir Android müzik uygulamasıdır.
  • YouTube Music (APK)

    YouTube Music (APK İndir): YouTube Müzik uygulamasını Android telefonunuza indirin, reklamsız ve arka planda müzik dinleyin, video klipleri izleyin.
  • Hi Music

    Hi Music uygulaması ile hem telefonunuzdaki hem de YouTube'daki müzikleri dinleyebilirsiniz.
  • Mi Music

    Mi Music uygulaması ile sevdiğiniz müzikleri dinleyebilirsiniz.
  • Music Player

    Music Player, Android telefon ve tabletlerinizde müzik dinlerken kullanabileceğiniz harika ve ücretsiz bir müzik oynatma uygulamasıdır.
  • Libre Music

    Libre Music uygulaması tüm popüler müzik formatlarını destekleyen bir müzik çalar uygulaması.