Musictube

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,368 TOPLAM İNDİRME
12.9 MB DOSYA BOYUTU

MusicTube, Windows için YouTube müzik oynatma aracıdır.

MusicTube, Windows için YouTube müzik oynatma aracıdır.

MusicTube sayesinde YouTube’daki milyonlarca şarkıyı daha pratik şekilde tıpkı bir ortam oynatıcıdan müzik dinler gibi dinleyebilirsiniz. Windows masaüstünüzde programı açtığınızda şarkıyı aramanız ve sonuçlar arasından istediğiniz şarkıya tıklayarak oynatmanız yeterlidir. Bu yazılım, albümleri, kendi orijinal sırasıyla, albüm kapakları, sanatçı fotoğrafları ve şarkı sözleriyle birleştirerek oynatır.

Musictube, YouTube’da var olan milyonlarca şarkıcının diskografilerini ve tüm albümlerini oynatabilir. Bu programı kullanırken kendinizi orijinal stüdyo sürümleriyle kısıtlamayın. Canlı performansları ve sürpriz cover versiyonları da dinleyin. Musictube ayrıca tam düzenlenebilir oynatma listesi de bulundurur ki bu listeyi saniyeler içinde doldurarak saatlerce oynatabilirsiniz. Videoları her zaman küçük resim şeklinde ya da tam pencerede izleyebilirsiniz. 

Sibel Aflazi

Musictube

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
377 TOPLAM İNDİRME
9.8 MB DOSYA BOYUTU

MusicTube, Mac için YouTube müzik oynatma aracıdır.

Mac için YouTube müzik oynatma programı, sizi, tarayıcınızdan YouTube anasayfasına giderek şarkı arama zahmetinden kurtaracak.

Bu yazılım sayesinde sadece Musictube açarak istediğiniz şarkıyı tüm albümle birlikte sanatçı fotoğraflarını izleyerek dinleyebilirsiniz. Program ayrıca albüm kapaklarını ve şarkı sözlerini de ilgili albümle birleştirecektir. Böylece YouTube’daki milyonlarca şarkıya daha kolay ulaşabileceksiniz.

Program sizin için ayrıca sadece şarkıların kendi orijinal versiyonlarını değil, canlı performansları ve cover versiyonları da oynatabilir. Bunların tümünü sizin için düzenlemesi son derece kolaylaştırılmış oynatma listesine ekleyerek istediğiniz sırayla dinleyebilirsiniz. MusicTube, hoş tasarımı ile müzik keyfini yaşamanızı sağlar ve kullanım kolaylığıyla sizi şarkı arama zahmetinden kurtarır. Tıpkı bir ortam oynatıcı gibi kullanabileceğiniz bu programla videoları da isterseniz tam pencerede izleyebilirsiniz.

Sibel Aflazi

Musictube

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
286 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

MusicTube ile YouTube videolarını indirmek oldukça kolay ve hızlı.

MusicTube, YouTube videolarını Windows Phone’lu cihazınıza indirmenizi ve .mp3 formatına çevirmenizi sağlayan ücretsiz bir uygulamadır. Kullanımı son derece basit ve iyi bir arayüze sahip uygulamayı kullanarak YouTube.com üzerinde arama yapabilir, beğendiğiniz videoları mobil cihazınıza indirebilir ve oynatma listelerini keşfedebilirsiniz.

Popüler uygulamalar arasında yer alan MusicTube’ün başlıca özellikleri:

  • Video arama ve YouTube.com üzerindeki en iyi video kliplere göz atma
  • Videoları indirme ve otomatik olarak .mp3 formatına çevirme
  • Oynatma listesi oluşturma
  • İndirilen şarkıları dinleme
  • Mp3 şarkıları düzenleyip zil sesi yapma
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TrezyBox

    TrezyBox, Türk geliştiriciler tarafından hazırlanan ve müzik piyasasındaki en popüler şarkıları hızlı bir şekilde dinleme imkanı sunan gelişmiş özelliklere sahip müzik dinleme platformudur.
  • Plexamp

    Winamp benzeri ücretsiz müzik çalar
  • Soundnode

    Soundnode ile SoundCloud'da yer alan milyonlarca yerli ve yabancı şarkıyı masaüstünüzden dinleyebiliyorsunuz.
  • VLC Media Player

    VLC Media Player açık kaynak kodlu olarak geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak dağıtılan gelişmiş bir medya oynatıcıdır.
  • Winamp

    Winamp her türlü ses ve video dosyasını oynatmanıza olanak tanıyan ücretsiz ve popüler bir multimedya oynatıcısıdır.
  • Moo0 AudioPlayer

    Moo0 AudioPlayer müzik dosyalarınızı dinlemek için kullanabileceğiniz kolay kullanımlı ve ücretsiz bir müzik dinleme programıdır.
  • Music Box

    Müzik dinlemeyi çok kolay bir hale getiren ve yerel ağdan müzik paylaşımı yapabilen açık kaynak kodlu bir müzik dinleme programı.
  • QuickPlay

    QuickPlay, şık tasarımlı, kolay kullanımlı ve ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir medya oynatıcıdır.